Wpis z mikrobloga

@Probz: Kiedyś takiego samego zdania byłem tzn" przed wojskiem " wręcz się bałem.. A to było hoho.. 20 lat temu. I wiesz co? Jeden z lepszych okresów w życiu, a poznanych ludzi mam w sercu do dziś. No i to prawda, wojsko co by o nim złego nie mówić uczy wielu przydatnych hmm" zachowań? " które Ci się w życiu przydadzą.
@Probz: Odpowiedź zaorała Rolę. Dlaczego?
Otóż dlatego bo Rola w wojsku nie był i sam wygląda jak przedstawiciel "pokolenia ciot".
Gość który robi dziubek do selfie z Pawłowicz, typ wyglądający jak plemnik w okularach, wkładający jakiś #!$%@? t-shirt pod marynarkę czepia się ludzi chodzących w wąskich spodniach.
Myśli że zadając się z konfiturami jak Masa, Chińczyk (których brał za wielkich ludzi z którymi warto o polityce gadać) staje się twardzielem, samcem
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@skizo: i czego takiego wyjątkowego to wojsko uczy. Gdybyś jeszcze był w stanie nauczyć się strzelać i obsługi broni to rozumiem. W moim odczuciu stracony czas
@Probz: Eh, mam nadzieję, że wprowadzę tę ustawę nakazującą wydawanie certyfikatów bycia mężczyzną tylko chadom. Kiedyś facet to był facet, a nie tak jak teraz, taki niski, łysy Rola z kobiecą budową ciała.