Wpis z mikrobloga

@MaciasP poza tym to akurat bzdury to co piszesz, bo traktując poważnie twój przykład facet z cofniętą szczęką jest równie nieatrakcyjny co kobieta bez cycków, a to nieprawda. C---i zawsze są tylko dodatkiem i małe c---i nie przesądzają o czyjejś atrakcyjności
  • Odpowiedz
@Harmideron: jestem zbyt podobna wygladem i charakterem zbym byla adoptowana ( ͡° ͜ʖ ͡°) podalam siebie jako przyklad, ale znam pelno takich osob, ktorych rodzice wygladaja mega srednio a oni sa przystojni czy tam sa ladne, generalnie to wiekszosc osob wyglada dobrze i nie sa przegrywami xD
  • Odpowiedz
@roon0koh: Wystarczy podstawowa wiedza na temat genetyki ale jak widać wiedza na poziomie szkoły podstawowej cię przerasta.
https://www.dbc.wroc.pl/Content/18975/PDF/89_Genetyka%20ogolna%20i%20weteryn__Kosowska_B.pdf
Masz jakieś dowody na temat tego że znasz więcej osób niż my?
Co zrobisz podasz liczbę znajomych na fb czy followersy na insta? xDD
Nie odnoś się do czegoś co jest g---o warte (czyt. własne ,,obserwacje" wymyślone 5 minut temu)
  • Odpowiedz
@roon0koh: To po co zaczynałaś w ogóle ( strasznie nieudolnie) dyskusję? Bardzo jest to dziwne ;/
I jak zwykle patuska ubliża bo tylko tyle potrafi xD Nie zna mnie ale uogólnia no naprawdę ( ͡º ͜ʖ͡º) Masz jakiekolwiek dowody skąd czerpie swoją wiedzę?
Szydera nie jest obrażaniem tak btw.
Dałem ci jedno źródełko to się zesrałaś na miękko że nie lubisz dyskutować xD.
Elo siemanko
  • Odpowiedz
@Harmideron: zrobilam dokladnie to samo co Ty i nagle jest problem xDDDD nie wiem czy serio na waszym tagu macie tyle tepakow czy trolujecie, powoli zaczynam wierzyc, ze to nie troll zreszta jakbys dal samo zrodlo to okej moglibysmy gadac, ale potrojna szydera? no to chyba nie ma sensu xD
  • Odpowiedz
@Harmideron: dobra teraz tylko udowodniles, ze nie dotarlo do Ciebie zupelnie nic z tego co napisalam xD wiec tym bardziej nie ma sensu z Toba gadac, powodzonka tam w tym waszym s----------u, z takim podejsciem nigdy z niego nie wyjdziecie i w sumie dobrze bo po co takie spierdony w spoleczenstwie

• Odpowiedz
@roon0koh: posprzątać to se możesz swoją brudna dupe patusko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakbyś pisała z jakimkolwiek sensem to bym na to odpowiadał ale widzisz piszesz bez sensu to masz xD
Ktoś cię zmasakrował=przegryw? xD
Jak zwykle wszystkich do jednego worka, ponawiam pytanie skąd znasz moją sytuację życiową?
  • Odpowiedz