Wpis z mikrobloga

@szwedes: jak wycofa, to do Belgii lub Francji - w końcy nie będzie wycofywać w przód... tzn w dłuższym odcniku... dobra, bo zamotałem, chodziło mi o to, że wycofać nie da się w przód ale ze względu na kulistość naszego globu przy pewnym zacietrzewieniu przód może stać się tyłem i odwrotnie
  • Odpowiedz
@szwedes: jeżeli kluczową rolę odgrywa człowiek, który kieruje się nie interesem, a własnymi fochami, to gorzej świadczy to o USA niż o nas :) Zresztą wszystkie te afery "bo ktoś coś powiedział, więc ktoś się oburzył" to jest taka gra dla głupiego tłumku ekscytującego się nagłówkami gazet :)
  • Odpowiedz
@szwedes: ciekawe, jak ludzie, którzy wytykają innym nieodpowiednie traktowanie, brak szacunku, pogardę dla wartości, itd. sami przejawiają tego typu cechy :) Czy duduś faktycznie powiedział, że osoby homosexualne są podludźmi? No nie, nie powiedział. Fajnie się po nim skacze, bo nikt nie lubi dudusia i pisu, ale czepianie się słówek w taki sposób, bo chyba nawet coś niżej niż gimnazjalizm.
  • Odpowiedz
poza tym, jak się ma czuć Donald Trump jak cały kraj jest blm? Masz prowadzić poważne negocjacje gdy czujesz nienawiść tylko dlatego że jesteś biały?

@1pikoFarad: No Trump może tylko czuć jak mu się grunt pod nogami pali i porzucić wszelkie marzenia o reelekcji :)
  • Odpowiedz