Aktywne Wpisy

nad__czlowiek +100
#blackpill #tiktok #zwiazki #tinder #s--s #logikarozowychpaskow #p0lka
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z
źródło: KASZA
Pobierz

sudiczka +246
Wyglada na to, że ktoś tu jest nie tylko @cvvany ale jest też niezłym kłamczuszkiem. (。◕‿‿◕。)
Cvvany lis, reklamując biznes swojej różowej, zorganizował trzy #rozdajo (TRZY!) i w żadnym nie wylosował zwycięzców. Łącznie zebrał 2572 plusy, więc jeśli jeden z nich był Twój, to możesz czuć się zrobiony w bambino.
Widać biznes różowej ma bardzo wysokie standardy jeśli chodzi o uczciwość. To
Cvvany lis, reklamując biznes swojej różowej, zorganizował trzy #rozdajo (TRZY!) i w żadnym nie wylosował zwycięzców. Łącznie zebrał 2572 plusy, więc jeśli jeden z nich był Twój, to możesz czuć się zrobiony w bambino.
Widać biznes różowej ma bardzo wysokie standardy jeśli chodzi o uczciwość. To
źródło: 62274833-E911-43BB-8F6F-E53057C77454
Pobierz

jest mi tak przykro że nie prawie jestem nikomu bliska, że koledzy traktowali mnie jak doczepkę, rodzeństwo cioteczne nie traktuje mnie normalnie, zawsze jestem tylko słuchaczem a członkowie konwersacji często świadomie wykluczają mnie z rozmowy. Lubie mieć wpływ a moje zdanie chce by też bylo ważne. Oprócz #niebieskipasek i rodziców każdy jest zdystansowany....wy też tak macie? Siedzicie z koleżankami i nie możecie nawet wtrącić słówka, idziecie za kimś i im obojętne czy pójdziecie za nimi dalej? Siedzicie z rodziną nie macie prawa głosu?
wczoraj było takie wyznanie ale usunięte bo się rozmyśliłam może dzisiaj uda się wstawić jeszcze raz....
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #rodzice #rodzenstwo #rodzina #zalesie #gorzkiezale #przyjazn
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ee7492e2d35834c6b87f084
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Wesprzyj projekt
[============================............] 69% (162zł/235zł)Uzbieraliśmy już na 1 lat działania AMW!
Nie mam tak.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
A u mnie tylko rodzice nie są.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
żadnych bliskich relacji nie mieć to kijowa sprawa
Smutne