Aktywne Wpisy
wortor +591
Powiem wam, że mam już dość tej p---------j Hiszpanii.
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
źródło: IMG_5086
Pobierz
TiniMini_pl +23
Cześć wykopki.
Jetem Łukasz, mam 35 lat mieszkam z moim 80 letnim chorym ojcem. Utrzymuje się z renty rodzinnej i socjalnej. Całe życie leczę się na depresję a od kilku lat walczę z atakami paniki, stanami lękowymi i tikami nerwowymi. Niedawno zdiagnozowano u mnie ADHD i koszty leków poszybowały mocno w górę. Mój organizm dobrze się czuję dopiero przy dawce 60 mg metylofenidu co daje łącznie 6 opakowań po 10 mg na
Jetem Łukasz, mam 35 lat mieszkam z moim 80 letnim chorym ojcem. Utrzymuje się z renty rodzinnej i socjalnej. Całe życie leczę się na depresję a od kilku lat walczę z atakami paniki, stanami lękowymi i tikami nerwowymi. Niedawno zdiagnozowano u mnie ADHD i koszty leków poszybowały mocno w górę. Mój organizm dobrze się czuję dopiero przy dawce 60 mg metylofenidu co daje łącznie 6 opakowań po 10 mg na
źródło: Tk2Ki9KLmRanx2mz
Pobierz

https://www.youtube.com/watch?v=F82Uf4Zs6TQ
Jako że niedługo ruszają studia, więc przypominam słowa bohatera narodu, Mojsze "Testovirona" Zimmermana. Studia w Polsce to g---o.
Jak sobie przypomnę że sam nabrałem się na mit studiów "wyzszych" to aż pluję w swoje odbicie w lustrze XD Najgorsze są te skamieliny profesorskie prowadzące wykłady, matko bosko co to za nudne g---o było XD 100% zajęc to recytacja swoich g---o podręczników które napisali i zmuszali do zakupu tychże g---o materiałów naukowych. Jeden agent to w ogóle coś tam pod nosem gadał w kącie i nikt go nawet nie słyszał. Szybko mi się odechciało chodzić na te zajęcia, ale kiedyś z ciekawości poszedłem na ćwiczenia, bo prowadził je jakiś młody magister. I nagle okazało się że analiza matematyczna może być ciekawa,łatwa i pokazano zostało praktyczne zastosowanie jej w IT, to samo było z matematyką dyskretną. Prowadziła je jego żona i jako jedyna umiała matematyki dyskretnej nauczyć, wykładała tak przejrzyście że trzeba było miać IQ under 80 żeby nie zdać. Kolejnym i jedynym przykładem zaangażowanego nauczyciela był koleś z laborek z programowania. Oczywiście nic mnie nie nauczył, bo nie po to jest szkolnictwo wyższe, ale pokazał mi technologie o których nie wiedziałem i na tyle szybko je opanowałem że zaliczałem ten przedmiot pisząc projekty które on sobie wymyślił i ulepszając je. A na wykładach z profesorem? Wiało chujem. Standard i czytania własnej prezentacji.
Te stare lumpy habilitowane to najgorsza zakała szkolnictwa wyższego. Zero pasji. Nie mówię że mają z---------ć po auli z zebrą i skakać przez płonące obręcze, ale jakieś elementarne zaangażowanie by się przydało + kilka nawiązań do kierunku na któryjm wykładają. Ale nie, lepiej dukać pod tablicą swoją prezentacje napisaną 20lat temu XD
#patologiazmiasta #studia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ee6757b2d35834c6b87ef5d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
[======================..................] 54% (127zł/235zł)Uzbieraliśmy już na 1 lat działania AMW!
Zaakceptował: LeVentLeCri