Aktywne Wpisy
dzbanicja +84
Ja wiem, że boomerzy mówią że kiedyś to było itd ale kurde słucham piosenek z 2010-2013 roku i było inaczej. Życie nie wyglądało jak teraz, było lepiej. Czy #!$%@? głupoty? #przemyslenia
przeczki +11
Która listonoszka lepsza
- Lewa 63.3% (703)
- Prawa 36.7% (408)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski
normalnym dziewczynom które znał w Polsce #!$%@?ła totalna szajba
po prostu gnije, że 22 lat nic, ale przyszedł Erasmus Orgazmus, Szwecja i popuściła szparę xD
A argument że zagranicą to już w ogóle szkoda gadać, co to w ogóle ma do rzeczy? Jakbyscie byli z jednej wsi, a ona by się spotykała z facetem z wsi obok też byś się żalił?
@czajqa: a wręcz przeciwnie
ale za pana obrzezanego Żyda bym szanował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mnie to plus, bo wystarczy troszkę o siebie zadbać, nie mieć bebzona i już jestem tym mitycznym chadem (bo mam normalne życie) i jestem przystojniejszy niż 90% zapuszczonych facetów ( ͡º ͜ʖ͡º)
@MaciasP: xD
za każdym razem, aż mi się te przegrywowe obrazki kojarzą kolesia który jest wysoki i ma ładną twarz i mówi, że wystarczy tylko zadbać o siebie
also z byciem Chadem jest jak z byciem inteligentnym, jeśli mówisz, że jesteś Chadem, albo jesteś inteligentny, to
@MaciasP: Oczywiście, bo tak to działa ( ͡° ͜ʖ ͡°). Wiesz, że nie wszyscy incele to zapuszczone dziady? Poza tym mylisz przyczynę ze skutkami.
@MaciasP: Chodzisz po ulicy bez koszulki?
@MaciasP: Pudło, akurat ja mam chorobliwą manię dbania o siebie, ubiór, zarost, fryzurę etc. a BMI też mam w normie. Ale krzywego ryja, czy niskiego wzrostu nie przepracujesz (╭☞σ ͜ʖσ)╭
Dude, wpadnij na imprezę, będą dziwki z Ameryki
Komentarz usunięty przez autora
Tylko, że bycie chadem to stan umysłu i lekki brzuszek w te czy we wte nic nie zmieni (jak miałem lekki to 100% loszek w lóżku mówiło, że lubi brzuszki xdd).
okej, ciekawe
taka prawda