Aktywne Wpisy
Trolljegeren +5
#ukraina
Podobno kijowski klub. Ciekawe jaki jest stosunek liczby facetów do dziewczyn ;)
Podobno kijowski klub. Ciekawe jaki jest stosunek liczby facetów do dziewczyn ;)
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Ostatnio dużo się mówi o tym jak to polki wolą facetów z zachodu, na głównej był nawet wykop wczoraj bodaj, ze polki wolą włochów, hiszpanów czy ciapaków z pakistanu. Moje pytanie jest takie. Ile znacie kobiet z waszego miasta, z czasów szkoły itd które są w związku z obcokrajowcem? Bo ja zadnej takiej polki nie znam. Nie widuję czegoś takiego na ulicy. Mało tego, znam sporo kolesi z zakolami którzy mają atrakcyjne dziewczyny. Mój kuzyn zakolak ma laskę która wygląda jak kolumbijka, kręcone włosy do ramion, zgrabny tyłek. Zapatrzona w niego jak w obrazek. Poza tym, nawet przyjmując tę narrację, ze kobietom podobają się obcokrajowcy z innych kultur, to jest to naturalne zachowanie. Wyjedzcie gdzieś zamiast siedzieć w piwnicy i odpalcie Tindera w Arfyce czy Azji, będąc zwykłym, białym, polskim zakolakiem, macie gwarantowane kilkadziesiąt par w ciągu tygodnia z czego większość z tych lasek jesteście w stanie namówić na spotkanie. W takiej Rwandzie, Namibii czy Japonii albo Tajlandii, wystarczy kilkanaście minut rozmowy i zawijacie loszkę na hotel.
#tinder #rozowepaski #zwiazki #seks #przegryw #tfwnogf #blackpill #redpill
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ee4d0472d35834c6b87ec60
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
[===================.....................] 48% (112zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 1 lat działania AMW!
Jak p0lka nie ma okazji to nie poleci na murzyna bo nie ma fizycznie jak ale jak tylko znajdzie się orientalny jegomość to zaczynają spermić gorzej niż niejeden męski spermiarz i to tu jest problem
Dla polaka zgrywają księżniczki i ogólnie zdobądź mnie to może,
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: Wszystko zależy jaką pełni role. Kobiety potrafią tak udawać że są zapatrzone, że kochaja tylko ze wzgledu na wygode finansową no i dany beciak najlepiej jak jest spokojnym śmieszkiem. A z czadami się prują na boku, znam takie przypadki i śmiem twierdzic że nie są one jakieś super rzadkie
Tylko dlatego że nie mają ich pod nosem... To jest tak jak z tym że kobieta kocha swojego faceta 6/10 ale jak idzie przystojniak kilka metrów od niej to odrazu zaczynają grzeszyć myślami i chcialyby byc i ruchać sie z takim a o wzbudzeniu zazdrości wśród koleżanek to nie wspomne (
Ja kojarzę/znam 2
Oprócz tego kojarzę jednego r#chacza o ciemnej skórze, który mi się wydawał mierny (niski wzrost, kiepski frame, twarz jak już to średnia)
Inny z kolei też jest ciemny, tylko on jest raczej 8/10 (wysoki z dobrą mordą 7/10 przynajmniej). julczyska go podrywały mimo oczów ofiary i tępego wyrazu twarzy (wiecznie otwarte usta)
Z drugiej strony, jeśli dostawałem oznaki zainteresowania (patrzenie się z szeroko otwartymi oczami i otwartymi
To w akademiku mi powiedziała oraz, z powodu mentalnego #!$%@?, zj#bałem każdą okazję z różowymi, jaką dostałem od losu
otóż nie jest to mit, to fakt
co prawda nie jest to zjawisko masowe, ale polki ogolnie preferują wysokich brunetów (absolutna większość) a że w takiej hiszpanii czy włoszech każdy jest brunetem :p poza tym to bogatsze kraje, więc taki typowy hiszpan może sprzedawać lody w budce swojej matki, a i tak ma lepiej na starcie niż typowy polak w korpo :p
Btw, jak ktoś jest na tyle pewnym siebie, żeby emigrować do obcego kraju i nikogo tak nie znając zagadywać do ludzi, znaleźć znajomych czy dziewczynę/faceta to znaczy, że i w swoim kraju nie ma problemów psychospołecznych i też by miał znajomych, laskę/faceta i normalne życie.
@Johnnysinspolscyfani: Mieszaniec się nie będzie cieszył powodzeniem, bo jest wychowany mimo wszystko w polskiej kulturze, jest mniejszy pierwiastek egzotyki.
Ja widziałem erasmusów zakolaków, którzy zaciągali do akademików
Miałam okazję i z murzynem (zaprosił do siebie na noc) i z Azjatą (bardzo otwarcie opowiadał mi o swoich fantazjach) i z Marokańczykiem (ostro zanęcał i wyznawał miłość dozgonną) ale jak przyszło co do czego to spasowałam, bo murzyn jakoś nieszczególnie mnie rajcował, no i oczyma duszy już widziałam siebie umierającą na HIV, Azjata miał fantazje, które nieszczególnie przystawały do moich, a Marokańczyk z kolei był zbyt tradycjonalistyczny i
W trakcie studiów był na #erasmus w Portugalii. Będąc tam na miejscu zakumplował się z kilkoma Portugalczykami. Powiedzieli mu, że Polki to najłatwiejsze dziewczyny w całej Europie.
Gdybym to przeczytał na wykopie, to stwierdziłbym, że jakiś przegryw szkaluje p0lki. Kumplowi jednak wierzę.
Wszystko zalezy od otoczenia. Dziewczyny na studiach na uniwersytecie wszystkie probuja zarawac obcokrajowca. dziewczyny co nie poszly na studia nie maja mozliwosci poznania alvaro.
Ja jeszcze ani razu nie widzialem ladnej dziewczyny z brzydkim polakiem. Ani razu. Jak cos to na odwrot - moj znajomy 7/10 wzial slub z taka typowa patolnia.
Zaakceptował:
Jestem w stanie zrozumieć, że p0lka leci na włocha lub hiszpana, bo Włochy i Hiszpania to kraje europejskie bogatsze od Polski (średnie wynagrodzenie we Włoszech 1376 euro, w Hiszpanii 1784 euro,
BZDURY I GŁUPOTY - i dalej nie czytam, bo zaraz poleci jeszcze smok w tle.
Ja takich przypadków nie widziałem, chyba że są to osoby wręcz LEJĄCE się kasą.
Tak, dużo kobiet widzi hajs w facecie a