@powaznyczlowiek: co ty tam mruczysz? Plusa OPpowi dałem, pytam tylko czy nie śmieci jak typowy Janusz nosacz z miasta co zje czy wypije co tam ma i potem wywala opakowanie w krzaki. Mieszkam na wsi obok rzeki i takie zachowanie przyjezdnego normictwa jest na porządku dziennym
@QBA__: i na jakiej niby podstawie założyłeś że w ogóle mógł śmiecić? No na takiej że jesteś wykopkiem co wie lepiej i wszędzie musi wrzucić wykopkowe "mądrości" xD jak jakiś szeryf xD
@RoastieRoast: @QBA__: @maxbor555: śmieci zawsze zabieram ze sobą i nie przyszło by mi do głowy żeby walnąć to gdzieś w krzaki np, ludzie szanujmy się ( ͡°͜ʖ͡°) ale wykop widzę już wydał wyrok wg swojego widzimisię xD
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
#gory #pieniny #podrozujzwykopem #tatry
źródło: comment_1591504351Gg5ilkMM7VWJ5aFuBkcORL.jpg
Pobierzźródło: comment_1591529917697otyvDeXj0942zAJPm89.jpg
PobierzPlusa OPpowi dałem, pytam tylko czy nie śmieci jak typowy Janusz nosacz z miasta co zje czy wypije co tam ma i potem wywala opakowanie w krzaki.
Mieszkam na wsi obok rzeki i takie zachowanie przyjezdnego normictwa jest na porządku dziennym
@pajratus: to pij herbatkę.
@kyle8 ostatecznie na mówiłeś ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_1591548013W3dHb6IoQg7wk7vkdE7ySf.jpg
Pobierz@kyle8 ino bimbru brakuje
źródło: comment_15915482726oHlaEVKtKUw6mHZDNWtqn.jpg
Pobierz