Wpis z mikrobloga

Od jakiegoś czasu przestały wczytywać mi się niektóre strony np. gry-online.pl, tzn mogę na nie wejść, ale nie wszystko się wczytuje, nie widać większości obrazków, tekst jest dziwnie rozmieszczony itp, myślałem, że to jakieś może flashe, javy trzeba po aktualizować, ale nic to nie dało. A dziś niechcący włączyłem vpn i wszystko normalnie działa. Może mi to ktoś wytłumaczyć? #internet #komputery Tak wygląda strona bez włączonego vpn
bareron - Od jakiegoś czasu przestały wczytywać mi się niektóre strony np. gry-online...

źródło: comment_1591471691OpUDsoCcJR9Zx1NtfaURQx.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ari2k5: Bez zmian, a na gry-online prawidłowo wyświetla się tylko główna strona, ale jak już się wjedzie na stronę o jakiejś grze czy newsa to dalej jak było. Jakieś czary :)
  • Odpowiedz
Nie czarny, a pewnie cache... Jak to chrome to daj Ctrl+Shift+I i kliknij zakładkę sieć, potem daj odśwież i zobacz na czym wisi. Konsola też Ci podpowie na dole czego nie ładuje... Sprawdź też w prywatnym trybie czy działa ok ;)
  • Odpowiedz
@ari2k5: W prywatnym nie działa, konsola prawie cała na czerwono "failed to load coś tam coś tam" a z tym sieć nie wiem o co chodzi "na czym wisi" ale też jest dużo na czerwono.
  • Odpowiedz