Aktywne Wpisy
xionacz +1773
Malenaa +72
Rzuciła mnie przez SMS xD szybko poszło
#zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Na II roku studiów miałam mega ciężkie zajęcia z podziałem na grupy, w których pracowaliśmy pół roku, co miesiąc referując postępy nad projektem. No i w grupie miałam kolegę Andrzeja, taki just Jędrek. Bardzo kumaty i inteligentny, ale dość ciapkowaty bym powiedziała ^^
No i po około 2-3 tyg. Jędruś zaczął się do mnie przymilać, najpierw na messengerze pisząc niby odnośnie projektu, a potem coraz śmielej na korytarzach uczelni :DDD. Zawsze go zbywałam żartami, ale on nie chciał dać za wygraną. Któregoś dnia się zgadało, że mieszkamy w jednej dzielnicy, ja wynajmowałam pokój, a on niedaleko mieszkał z rodzicami. Jako że był zmechanizowany zaproponował że może po mnie zajeżdżać na zajęcia i odwozić po.
Na początku próbowałam odmówić, ale po chwili dotarła do mnie wizja że zamiast 25 minut jazdy i 2 przesiadek w mrozie (był jakoś luty/marzec) mogę w 10 min być na uczelni, więęęęęc.... SIĘ ZGODZIŁAM XD chociaż dobrze wiedziałam czym to jest podszyte.
Jędrek usilnie starał się wyciągnąć mnie na piwo, raz się zgodziłam i było to najgorsze spędzone 40 min. ever. Ciągle gadał mi coś o kryptowalutach, a ja tylko przytakiwałam. Kiedy już miałam dość poszłam do łazienki i już z niej nie wróciłam XD, napisałam tylko eska : "sorki Jędruś ale kobiece spawy mnie dopadły i musiałam szybko pojechać do domu". Jędrek oczywiście odpisał, że "nie ma sprawy i że fantastycznie spędził ze mną czas"... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakoś tydzień później Jędrek pisząc do mnie wiadomości odnośnie zajęć na studiach zszedł z tematu głównego i zapytał wprost czy nie pójdę z nim na wesele do kuzyna w sierpniu, bo świetnie mu się spędza ze mną czas i byłabym idealną kandydatką. No i tutaj odwaliłam numer, za który mi trochę wstyd... powiedziałam że pójdę z nim na to wesele jeśli do końca semestru będzie za mnie robił moją część projektu na zajęcia... :P,
ale co tam, Jędrek na to "HAHA, NO DOBRA!" XDD.
Tak się też stało, z najbardziej przekichanych zajęć miałam przygotowane wszystko jak na tacy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
ale nie to jest najgorsze...
jak się skończył semestr to zapragnęłam hiszpańskich drinków i pofrunęłam z przyjaciółką na Teneryfę aby się odstresować przed kampanią wrześniową, pamiętałam o tym weselu ale nie chciało mi się iść :P
Napisałam Jędrkowi że sorry ale nie dam rady bo coś tam. Po dłuższej gadce odpisał że ok, że rozumie.
NO i to tyle w sumie, chciałam się z wami tym podzielić ¯\_(ツ)_/¯
#blackpill #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
@MarCIASTA__: akurat tu sie nie zgodzę bo nawet takie rady słyszałem od koleżanek że trzeba "meczyc tyłek" zapraszać srać itp
Do wszystkich którzy będą teraz robić pielgrzymki do Częstochowy ku pamieci jedrka - nic się nie działo wbrew jego woli, byl szczęśliwy mogąc usługiwać autorce. Ma przynajmniej rigcz żeby walczyć i kiedy mu się może uda, a przegrywy nawet rękawicy nie umieją podjąć
@Yassassin
@Seele np mnie i wielu
@MarCIASTA__: bo wy same nie wiecie cczego chcecie, jedna mi powiedziala ze jej obecny wcale jej sie nie podobal ale potem zaczal no ale gosc jest czadlitem i sie karyny za nim ogladaly wiec wygral dowod spolczeny
@Kowixx: weź tu sie z wami kumpluj, kobiety nawet nie wiedza co to znaczy, dla was kumplowanie to wtedy jak czegos potrzebujecie i trzeba cos za was zrobic zalatwic albo pomoc i wtedy taki jedręk jest potrzebny a tak to oczy w czada wlepione macie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@piotrullo: nie to wtedy bedzie czad albo jakis inny czadlite i to nie bedzie wykorzystanie, z takim zachowaniem to opka sie z kotem obudzi za pare lat, jej wymarzonym ksieciem z bajki