Wpis z mikrobloga

@qlimax3: Taki content daje im popularność co przekłada się na pieniądze. Zwyczajnie opłaca się jej tak robić. Rozumiem, że lepiej jakby poszła pracować do burdelu. Jeżeli ma odbiorców to o co chodzi? Nie oglądam tego typu syfu na YT nawet z ciekawości co to za bzdury. Algorytm YouTube nigdy mi nie podsuwa tego typu treści. Facebook i Instagram nie jest u mnie dostępny. Polecam tak żyć. Zero stresu i problemów.
Agent KGB Jurij Bezmienow w wywiadzie opowiada o dywersji ideologicznej, o ideologicznej demoralizacji społeczeństwa (25 lat, całe pokolenie), destabilizacji narodu (od 2 do 5 lat), o doprowadzeniu do kryzysu i w końcu "normalizacji".

Opowiada o tym co ma teraz miejsce w USA.
@andrzej342: Heh, amator. Ja mam Nano Adblockera, Nano Defendera, uMatrixa, włączone wszystkie dodatkowe filtry + dodatkowe zewnętrzne, SponsorBlock, Decentraleyes i CleanURLs. Teraz to na pewno ode mnie #!$%@? zarobią. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MirekWyznajeAnonimowo: i tu masz rację może i influecertki itp to rak umysłowy ale z drugiej strony nie wiadomo jak się zachowują poza tym co wrzucają do sieci. Dlatego wydaje mi się że są raczej cwaniaki i wykorzystują głupotę innych zarabiając na tym więc tak główny problem to ci debile co ich oglądają.
jak coś się sprzedaje to znaczy, że ktoś to kupuje. Jeśli są influencerzy, to są ludzie którzy ich oglądają. Tak, większość ludzi jest aż tak głupia, niespodzianka.
Klasyczna szopka, "żeby lepiej wyszło" - oczywiście praktycznie zawsze na granicy z oszustwem albo, jak w tym przypadku, będące bezczelnie jednym z nich.