Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +840
rzygać się chce
A jeszcze bardziej chce się rzygać, że pomimo tego, iż istnieje szansa, aby ugasić ten pożar w burdelu, głosując przeciwko pisowi w październiku, to zasrane śmieszki wolą się bawić w jakieś konfederackie eksperymenty, co skończy się trzecią kadencją kaczystów.
Tfu na was jak i na Glapę - za ten cynizm i niedojrzałość. W końcu najważniejsze, żeby lewaków dupa bolała.
#nieruchomosci #bekazpisu #gielda #polityka
A jeszcze bardziej chce się rzygać, że pomimo tego, iż istnieje szansa, aby ugasić ten pożar w burdelu, głosując przeciwko pisowi w październiku, to zasrane śmieszki wolą się bawić w jakieś konfederackie eksperymenty, co skończy się trzecią kadencją kaczystów.
Tfu na was jak i na Glapę - za ten cynizm i niedojrzałość. W końcu najważniejsze, żeby lewaków dupa bolała.
#nieruchomosci #bekazpisu #gielda #polityka

groman43 +852
A więc tak, w Polsce mamy
- recesje
- wysoką inflację
- słabą złotówkę
- ceny #nieruchomosci oderwane od rzeczywistości
O czymś zapomniałem?
#stopyprocentowe #gospodarka
- recesje
- wysoką inflację
- słabą złotówkę
- ceny #nieruchomosci oderwane od rzeczywistości
O czymś zapomniałem?
#stopyprocentowe #gospodarka

@marekrz: Niestety muszę ciebie tutaj zawołać, bo sam mnie cwaniak wołał i pytał mnie o zdanie i jednocześnie mnie zablokował, bo nie mogę u niego nic napisać xD
@matcheek: Chyba przelew dostał, bo wybory mają być w tym miesiącu i się wziął za pracę
#bekazpodludzi ##!$%@? #patologiazewsi #heheszki #polityka
@matcheek: > @Beztvizji @Cinekk @dwaemu @edgarddavids @johny11palcow @Kaczypawlak @kamil150794 @malomaligno @marekrz @matcheek @monikaklika @mrbarry @O_samochod_O @opel123 @qluch @Sappheiros @sorek @swoffy @Troll_ @Tulkandra @zino
@qluch: ja zakopałem, bo to Sikorski a mam uczulenie na ludzi z PiS oraz PO, pytał się mnie i nie dał mi możliwość odpowiedzieć, bo mnie kozak zablokował
------>Świeżak się miesza w politykę, konto od 10 miesięcy i myśli, że wszystkie rozumy pozjadał albo w pracy jest po prostu, nie polecam kawał ch*ja z niego. Inne jego znaleziska wykopałem, teraz chyba wszystko zacznę z automatu zakopywać skoro chce wojny na wykopie świeżak xD
Komentarz usunięty przez autora
https://www.wykop.pl/wpis/49824501/ej-kuce-to-teraz-lubicie-trampa-bo-nie-wiem-jeszcz/
Komentarz usunięty przez moderatora