Wpis z mikrobloga

@Print_Screen: to drugie znalezisko nie jest o Trupie, tylko o Radku Sikorskim, który, no cóż nie zabłysnął intelektem, tylko chciał się zrechabilitować za "murzyńskość". Spodziewałem się analizy jak doszło do tego, że rzad, który nieustannie inwigiluje swoich obywateli i powinien wiedzieć o wszystkim dopuścił, by władzę na ulicach przejęła Antifa wywołując wojnę domową. A zamiast tego dostałem wywody o tym, że protest był słuszny, a czarnoskórzy w USA są gnębieni.

#bekazciebie

@marekrz: Niestety muszę ciebie tutaj zawołać, bo sam mnie cwaniak wołał i pytał mnie o zdanie i jednocześnie mnie zablokował, bo nie mogę u niego nic napisać xD

@Print_Screen: zamglone lewicowe wszystko widzą czarno biało?

Pracuj wiecej nad poziomem zarzutek bo jest nisko i zasiegi leca.

Ale ci odpowiem, niech wszyscy widza, ze nie dopracowales zarzutki i generalnie słabo jestes przygotowany do dyskusji.

Popierasz lub krytykujesz konkretne działania danej osoby.

Jak cie raz poklepie po plecach za to kupisz sobie obiad sam, bez żebrania od innych o datki, to nie znaczy, ze aprobuje twoje działania, gdy wbijesz do restauracji i wyjdziesz bez placenia za siebie. OK?

@matcheek: Chyba przelew dostał, bo wybory mają być w tym miesiącu i się wziął za pracę

#bekazpodludzi ##!$%@? #patologiazewsi #heheszki #polityka

@matcheek: > @Beztvizji @Cinekk @dwaemu @edgarddavids @johny11palcow @Kaczypawlak @kamil150794 @malomaligno @marekrz @matcheek @monikaklika @mrbarry @O_samochod_O @opel123 @qluch @Sappheiros @sorek @swoffy @Troll_ @Tulkandra @zino

@Print_Screen: BTW. jak zwykle w elitarnym gronie. Ty czikapu to zawsze potrafisz mi poprawić humor ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@qluch: ja zakopałem, bo to Sikorski a mam uczulenie na ludzi z PiS oraz PO, pytał się mnie i nie dał mi możliwość odpowiedzieć, bo mnie kozak zablokował

------>Świeżak się miesza w politykę, konto od 10 miesięcy i myśli, że wszystkie rozumy pozjadał albo w pracy jest po prostu, nie polecam kawał ch*ja z niego. Inne jego znaleziska wykopałem, teraz chyba wszystko zacznę z automatu zakopywać skoro chce wojny na wykopie świeżak xD
  • 10
@Kaczypawlak: bycie na czarnolisto u czikapu to jest wyróżnienie, sam kiedyś byłem na czarno u niego i wiem jak to jest trudne, bo ten troll walczy o zasięgi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dobra orka musiała być Mireczku.