@JestemPrzegrany: ... i 25cm cudownie gładkego, twardego i majestatycznego pytonga ktorego moze wziac delikatnie , centymetr po centymetrze wsadzic do swej jamy ustnej, pochlaniajac go az do ssmych jajeczek i rozkoszujac sie kazdym skrawkiem jego nabrzmialwj meskosci.
Usta kazdej kobiety zostaly stworzone do 3 rzeczy: do mowienia, do jedzenia i do dawania rozkoszy panu chadowi.
@TestoDepot: No wiadomo, to był taki skrót myślowy , że "nie dla nas takie rozkosze (za darmo)". @Eugeniusz_Zua: Kiedys nawet napisałem coś takiego na discordzie, ale dwie mirabelki zgodnie stwierdziły, że im się raczej nie podoba bo są "zbyt poetyckie określenia" i one czegos takiego nie lubią.
@TestoDepot: No ale w domyśle bohaterem opowiadania jest Chad. To tak jakby któraś stwierdziła że nie podoba jej się "365 dni" bo autorka książki Blanka lipińska nie jest chadem.
@TestoDepot: JA tam myślę, że kobietom głupio się przyznać ale one tak na prawdę zamiast zmysłowych zbliżeń wolą po prostu zwykłe, zwierzęce p---------e z dobrym genetycznie samcem. A te całe pieszczoty i pocałunki to zło konieczne które muszą odbębnić jeśli chcą się oddać beciakowi, bo bez czegoś takiego nie mogą się zrobić mokre i penetracja jest dla nich wtedy bolesna.
@arek4444: w sumie jak na mirko wrzucali fragmenty greya czy 365 dni to tam było raczej prosto opisane. takie poetyckie opisy to dobre dla erotomanów gawędziarzy
@Eugeniusz_Zua: No bo tak na prawdę to idea romantycznej i czystej miłości to jest coś co od zawsze było napędzane wyobraźnią mężczyzn. Kto wyreżyserował "love story"? - Arthur Hiller Kto napisał "angielskiego pacjenta"? - Michaela Ondaatje Kto napisał "romeo i julia"? - Szekspir
@arek4444: meskie wyobrazenia romansów to jakieś stulejarskie wysrywy, obejrzyj sobie lepiej "przeminęło z wiatrem" niby romans napisany przez kobietę, ale jest tam pełno #redpill
@JestemPrzegrany: no widac golym okiem gosc ma zainteresowania i fajny charakter a nie jakis maciek 6/10 co po robocie grzebie w furach uprawia sporty itd
meskie wyobrazenia romansów to jakieś stulejarskie wysrywy
@Eugeniusz_Zua: Jestem tego całkowicie świadom, nie neguję w żaden sposób. Po prostu pochylam się ze smutkiem nad faktem , że mężczyźni od lat szukają w drugim człowieku prawdziwego uczucia a znajdują je właściwie tylko wtedy jeśli tym drugim człowiekiem jest inny mężczyzna. Możliwe, że kobiety nie są biologicznie przystosowane do odczuwania miłości na tak intensywnej i wielowymiarowej płaszczyźnie jak męźczyźni. Dla nich miłość
@arek4444: a ja tam się przyznam, że nie lubię gry wstępnej i co mi zrobisz? Dobre rżnięcie nie jest złe, na pewno lepsze od ciupciania kiedy facet się do ciebie zabiera jak pies do jeża
a ja tam się przyznam, że nie lubię gry wstępnej i co mi zrobisz? Dobre rżnięcie nie jest złe,
@Kucharzpiekarznekromanta: No to wlasnie to samo chcialem napisac. Ze kobiety zamiast tych wszystkich nastrojowych podchodow, wola po prostu dobre rzniecie ze sprawnym i przystojnym samcem.
@arek4444: możesz mi nie uwierzyć, ale nic nie stracę, jeśli napiszę, że z własnego doświadczenia wiem że ci mniej atrakcyjni i niezbyt hojnie obdarzeni panowie bardziej się starają w łóżku. Taki chad z płytą wielką jak salami tylko leży i myśli, że nic nie must robić. W dodatku ci przystojniejsi są bardziej skupieni na własnej przyjemności
ci mniej atrakcyjni i niezbyt hojnie obdarzeni panowie bardziej się starają w łóżku. Taki chad z płytą wielką jak salami tylko leży i myśli, że nic nie must robić. W dodatku ci przystojniejsi są bardziej skupieni na własnej przyjemności
@Kucharzpiekarznekromanta: No to jest w sumie logiczne. Napisałem to wyżej, że ci którzy są słabi genetycznie muszą przed samym stosunkiem "rozgrzać" partnerkę (stymulacja oralna łechtaczki, sutków, pieszczoty, nastrojowa atmosfera) żeby kobieta mogła
Co widzi p0lka? 195 centymetrów wspaniałego charakteru xDDD
#przegryw #tfwnogf #rozowepaski #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
Usta kazdej kobiety zostaly stworzone do 3 rzeczy: do mowienia, do jedzenia i do dawania rozkoszy panu chadowi.
Nie dla nas jednak niebianskie rozkosze , to dla pana Chada.
@arek4444: niezupełnie - wystarczy kilka banknotów i #chadowezycie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Eugeniusz_Zua: Kiedys nawet napisałem coś takiego na discordzie, ale dwie mirabelki zgodnie stwierdziły, że im się raczej nie podoba bo są "zbyt poetyckie określenia" i one czegos takiego nie lubią.
@arek4444: lubią, ale wiedziały, że pisałeś to ty, a nie #chad ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
To tak jakby któraś stwierdziła że nie podoba jej się "365 dni" bo autorka książki Blanka lipińska nie jest chadem.
A te całe pieszczoty i pocałunki to zło konieczne które muszą odbębnić jeśli chcą się oddać beciakowi, bo bez czegoś takiego nie mogą się zrobić mokre i penetracja jest dla nich wtedy bolesna.
Kto wyreżyserował "love story"? - Arthur Hiller
Kto napisał "angielskiego pacjenta"? - Michaela Ondaatje
Kto napisał "romeo i julia"? - Szekspir
@Eugeniusz_Zua: Jestem tego całkowicie świadom, nie neguję w żaden sposób.
Po prostu pochylam się ze smutkiem nad faktem , że mężczyźni od lat szukają w drugim człowieku prawdziwego uczucia a znajdują je właściwie tylko wtedy jeśli tym drugim człowiekiem jest inny mężczyzna.
Możliwe, że kobiety nie są biologicznie przystosowane do odczuwania miłości na tak intensywnej i wielowymiarowej płaszczyźnie jak męźczyźni.
Dla nich miłość
@Kucharzpiekarznekromanta: No to wlasnie to samo chcialem napisac.
Ze kobiety zamiast tych wszystkich nastrojowych podchodow, wola po prostu dobre rzniecie ze sprawnym i przystojnym samcem.
@Kucharzpiekarznekromanta: No to jest w sumie logiczne.
Napisałem to wyżej, że ci którzy są słabi genetycznie muszą przed samym stosunkiem "rozgrzać" partnerkę (stymulacja oralna łechtaczki, sutków, pieszczoty, nastrojowa atmosfera) żeby kobieta mogła