Aktywne Wpisy

peanut_whu +494
Z okazji zbliżającego się dnia chłopa(ka) #rozdajo dowolnego ręcznie szytego portfela lub cardholdera z mojego hobbystycznego skórzanego sklepiku. Dwa skrajne z tego zdjęcia nie zostały jeszcze dodane na sklep, ale można je wybrać. Zrobię je również w innych kolorach :)
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
źródło: rozdajo
Pobierz
Megalogin +6
Czy faceci powinni sikać na siedząco? A wy sikacie jak?
źródło: images (2)
Pobierz

![Miliardy z dywidend wypływają z Polski. Oto gdzie trafiają pieniądze [MAPA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/22814584b3bef39cce83bfd321ce7de5a810390cbd039664253832247e50f3c3,q80.jpg)

@KondominiumKatoSocjalistyczne: Światopoglądowo to jak najbardziej prawicowcy, gospodarczo już nie. W dzisiejszych czasach określanie jakieś partii zero - jedynkowo jest troche bez sensu.
źródło: comment_1590835593Wi3lG7A14wMbUp7E1Mtcca.jpg
Pobierz@chanelzeg: czy ty wlasnie w tym wpisie pochwaliles sie ze nie zachowales sie jak totalny dzban? Do czego swiat zmierza ze ludzie chwala sie tym ze mieli resztki honoru ^^
@chanelzeg: oczywiscie ze masz tutaj racje. Nie zmienia to faktu ze w poprzednim wpisie ktory zacytowalem chwaliles sie resztkami godnosci. Napisales "mimo tego potrafilem przyznac" co wskazuje jednoznacznie ze jest to sytuacja odbiegajaca od normy. Zwrot "mimo tego" oznacza wyjatek od reguly. Milego dnia.
@karer: A nie odbiega? W dzisiejszej Polsce odbiega i to znacznie od normy. Normą jest bronienie "swoich" w każdej sytuacji i kotekście.
Również życzę miłego dnia
@chanelzeg: mowa jest o twojej osobistej normie bo odnosisz sie do swojego zachowania. Dla przykladu moja wypowiedz by wygladala inaczej. Zamiast:
Napisalbym jesli juz cos takiego to brzmialoby mniej
@karer: Odnosze się do mojego zachowania kontekście ogółu zachowań i doskonale sobie zdaje sprawę z tego, że moje zachowanie nie jest normą.
@karer: Że odbierasz to jako pochwałę to już twój problem.
@chanelzeg: "chwalic sie" nie oznacza tego samego co "pochwala". Mam wrazenie ze ty po prostu masz problem z jezykiem polskim i nie chwaliles sie tym tylko po prostu nie umiesz pisac poprawnie po polsku (-‸ლ)
Komentarz usunięty przez autora
Ale u nas jest ich szczególnie dużo
Czyli jak Sasin ( ͡° ͜ʖ ͡°)