Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja, mimo tego, że uważam Dudę za najgorszego prezydenta w historii Polski to jednak potrafiłem przyznać, że w młodości był przystojny

@chanelzeg: czy ty wlasnie w tym wpisie pochwaliles sie ze nie zachowales sie jak totalny dzban? Do czego swiat zmierza ze ludzie chwala sie tym ze mieli resztki honoru ^^
  • Odpowiedz
Napisanie, że coś się zrobiło nie oznacza z automatu, że się tym chwalę.

@chanelzeg: oczywiscie ze masz tutaj racje. Nie zmienia to faktu ze w poprzednim wpisie ktory zacytowalem chwaliles sie resztkami godnosci. Napisales "mimo tego potrafilem przyznac" co wskazuje jednoznacznie ze jest to sytuacja odbiegajaca od normy. Zwrot "mimo tego" oznacza wyjatek od reguly. Milego dnia.
  • Odpowiedz
wskazuje jednoznacznie ze jest to sytuacja odbiegajaca od normy

@karer: A nie odbiega? W dzisiejszej Polsce odbiega i to znacznie od normy. Normą jest bronienie "swoich" w każdej sytuacji i kotekście.
Również życzę miłego dnia
  • Odpowiedz
A nie odbiega? W dzisiejszej Polsce odbiega i to znacznie od normy.

@chanelzeg: mowa jest o twojej osobistej normie bo odnosisz sie do swojego zachowania. Dla przykladu moja wypowiedz by wygladala inaczej. Zamiast:

Ja, mimo tego, że uważam Dudę za najgorszego prezydenta w historii Polski to jednak potrafiłem przyznać, że w młodości był przystojny

Napisalbym jesli juz cos takiego to brzmialoby mniej
  • Odpowiedz
mowa jest o twojej osobistej normie bo odnosisz sie do swojego zachowania

@karer: Odnosze się do mojego zachowania kontekście ogółu zachowań i doskonale sobie zdaje sprawę z tego, że moje zachowanie nie jest normą.

Tylko nie wiem po co mialbym to pisac. Zeby sie pochwalic? xD

@karer: Że odbierasz to jako pochwałę to już twój problem.
  • Odpowiedz
Że odbierasz to jako pochwałę to już twój problem.

@chanelzeg: "chwalic sie" nie oznacza tego samego co "pochwala". Mam wrazenie ze ty po prostu masz problem z jezykiem polskim i nie chwaliles sie tym tylko po prostu nie umiesz pisac poprawnie po polsku ()
  • Odpowiedz