Aktywne Wpisy

trebeter +44

nightmeen +77
To jeden z moich ulubionych nieczynnych mostów kolejowych w Warszawie. Kiedy jeszcze tam mieszkałem, przez kilka lat codziennie mijałem go, jadąc ścieżką rowerową do pracy i z powrotem. Z czasem stał się stałym punktem mojej trasy, czymś znajomym i swojskim, do czego człowiek zaczyna się przywiązywać, nawet nie zauważając kiedy.
Lubiłem go fotografować i właśnie w tym materiale chciałem przedstawić zdjęcia, jakie mi się udało mu wykonać. Często zatrzymywałem się obok, patrzyłem na
Lubiłem go fotografować i właśnie w tym materiale chciałem przedstawić zdjęcia, jakie mi się udało mu wykonać. Często zatrzymywałem się obok, patrzyłem na
źródło: DSC_0123
Pobierz

Przełożą znów?
@postyy: no właśnie co teraz robić? xd
@postyy nie uczyli się przez technikum to się teraz muszą uczyć :) Słuchaj skoro cały materiał przerobiles to wystarczy mała powtórka co dzień, żeby nie zapomnieć i tyle
@postyy: beka z podludzi
Zaczyna się nagonka medialna wydaje mi się że skoro przez to wcześniej przełożyli teraz też mogą albo nie zaryzykują żeby to nie wpłynęło na przeprowadzenie wyborów Mi to tam różnicy nie robi bo w sumie 4 dni nadrobiłem wszystkie braki XD