Aktywne Wpisy
BobekRobek +11
Wiem, że jest sobota i większość ludzi pewnie spędza czas na różnych aktywnościach niezwiązanych z pracą ale...
jestem lekarzem, pracuje wyłącznie państwowym systemie. Nienawidzę kontaktu z ludźmi. Męczy mnie, wykańcza. Potrzebuje pracy gdzie jestem tylko ja sam, robię coś najlepiej z dala od ludzi i bez kontaktu z ludźmi. Czym się zająć?
#praca #pytanie #pieniadze #depresja
jestem lekarzem, pracuje wyłącznie państwowym systemie. Nienawidzę kontaktu z ludźmi. Męczy mnie, wykańcza. Potrzebuje pracy gdzie jestem tylko ja sam, robię coś najlepiej z dala od ludzi i bez kontaktu z ludźmi. Czym się zająć?
#praca #pytanie #pieniadze #depresja

pcela +157
Kolejny kierowca, co myśli, że wszystko mu wolno. Zastawiony cały chodnik i niszczenie zieleni.
Pojazd należy do ambasady Kataru.
#warszawa #wlochy #parkowanie #patoparkowanie #patologiazewsi #patologiazmiasta
Pojazd należy do ambasady Kataru.
#warszawa #wlochy #parkowanie #patoparkowanie #patologiazewsi #patologiazmiasta
źródło: temp_file2821284858309774076
Pobierz

Widzę, że wielu z Was zapiekło, pamiętajcie - na gorącej patelni nawet pierożek się przypali. Wszystko, co napisałem - w to wierzę i pomimo hejtu to się nie zmieni. Problem w tym, że chcę aby dobrze mnie zrozumiano.
I przyznaję - nie lubię Was ani nie szanuje. Lata wkładania przez normictwo żarzącego się węgla w moje jelito zrobiło swoje. Nie jestem już zdolny do takich uczuć do drugiego człowieka. Zbyt długo byłem altruistą i skończyłem jak rozwodniona sraka rozchodząca się na podeszwach wielu, płacząc po nocach w poduszkę, smarkając fiutem w ręczniczek. Ja już nie żyję, nie ma mnie, jestem truchłem. Gdy podnoszę rekę do góry - jest to ręka trupa, kiedy oddaję kloca do szanownej porcelanki - jest to g---o robione przez g---o. Jedyne, co we mnie żyje, to idea.
Nie robię tego by wam pomóc, ani by pomóc sobie. Po prostu myśle, że pora na kolejną ewolucję, musimy spłonąć, a z naszych popiołów ma powstać nadprzegryw - człowiek silny jak pierdziawa Hanny Mostowiak, trudny do usunięcia jak hemoroid, potężny jak promocja w biedrze, bo pomidory za 3,99 wystawili, psia jego mać.
Zazdroszczę Wam, jak ja Wam do kiurwium zazdroszczę. Wchodzicie sobie na ten święty tag i możecie się wyżalić, możecie być sobą, znajdujecie zrozumienie. Nie miałem takiej możliwości, kiedy mi to było potrzebne, bo albo brak netu, komputera albo czasu, bo trzeba było faszwerować pasztety u Hansa, żeby móc nowy kawior do pyska włożyć.
I tak sobie żyłem, starając się przetrwać pośród normictwa, jak w jakiejś pocoorwionej skradance do kiurwium, byle tylko jak najrzadziej spotkać wroga. Będąc szpiegiem we własnym życiu, obserwatorem własnego s----------a. Można powiedzieć, że z niejednego pieca chleb jadłem, podjąłem pierdyliard prac, miałem nawet okres, że robiłem tzw. pracowniczą turystykę. Miliard, biliard, blizzard, pierdziard, nawet pierdyliard do potegi pierdyliard prób podjętych, by wyjść z przegrywu.
Do meritium - jaka to idea? Kiedy miałem jakoś dwadzieścia lat, pomyślałem sobie tak: psia jego mać, jamniczek, gdybyś miał rozcoorwiać otoczenie i brać każdą samicę, jak leci, Bóg uczyniłby cie nafaszerowanym testosteronem tygrysem albo olbrzymim jak fiut Miriam niedźwiedziem. Problem w tym, że tygrys zginie od kuli słabszego człowieczka. Spójrzecie do Mc'Donalds - wystarczy harpun i nie ma wieloryba. Null.
To jednak nie karabiny wygrywają wojny, nie samoloty rozcoorwiają tupecik na czaszeczce Trumpa. Wszystko zaczyna się od idei, że trzeba w ogóle wystrzelić kulę.
Zacznijmy od podstaw - jeśli jesteś prawdziwym przegrywem i znajdziesz kobietę, to w Twoim życiu nic się nie zmieni. Zero, null, kaput, got it bro'?? Dalej będziesz yebany przez społeczeństwo, poniewierany przez #rozowypasek. Jeśli zaruchasz, będziesz tylko przegrywkiem, który zaruchał, totalną s---------ą.
Pandemia otworzyła mi oczy. Nie wygramy na tych zasadach. To nie nasza gra. Potrzebny nowy świat. Potrzebny nowy przegryw, nadprzegryw. Potrzebny intzelak, który z pokorą będzie pracował przez lata na to, by świat zapłonął. Rozcoorwimy normictwo i weźmiemy, co nasze. Jeśli #przegryw pracowałiby w grupie, mogłiby nawet zbudować rakietę i wydupcyć na księżyc, na ciemną stronę, by sprawdzić, czy na pewno nie ma tam rowa.
Nie chciałem Was atakować, potrzebowałem uwagi, atencji do kiurwium. Potrzebuję pomocy w tej walce, ale tylko świadomych jednostek. Pamiętajcie - TZCIPA NAGRODĄ ALE NIGDY CELEM.
To ja, jamnik, skarłowaciały kundel. Plujcie na mnie jesli musicie, ale jeśli ten tag ma być tylko o dręczeniu świstaka nocą, to ja nie chcę być jego częścią.
#przegryw #oswiadczenie #tlumaczesie #blackpill #redpill #depresja #manifest
CHCESZ PRZYSTĄPIĆ DO REWOLUCJI?
źródło: comment_1590662581SMguugE6Fg91AQghKW4L69.jpg
Pobierzźródło: comment_1590663046MCY7Wf4dr4ZLttqPFrW0tP.jpg
PobierzTHIS!!!
ale to dotyczy pierwszej połowy przede wszystkim.
@JamnikWallenrod: byczq, weź wysmaruj jakieś opowiadanko skromne
@dupa_karuzela: dziękuję