Aktywne Wpisy

nad__czlowiek +82
#blackpill #tiktok #zwiazki #tinder #s--s #logikarozowychpaskow #p0lka
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z
źródło: KASZA
Pobierz

sudiczka +225
Wyglada na to, że ktoś tu jest nie tylko @cvvany ale jest też niezłym kłamczuszkiem. (。◕‿‿◕。)
Cvvany lis, reklamując biznes swojej różowej, zorganizował trzy #rozdajo (TRZY!) i w żadnym nie wylosował zwycięzców. Łącznie zebrał 2572 plusy, więc jeśli jeden z nich był Twój, to możesz czuć się zrobiony w bambino.
Widać biznes różowej ma bardzo wysokie standardy jeśli chodzi o uczciwość. To
Cvvany lis, reklamując biznes swojej różowej, zorganizował trzy #rozdajo (TRZY!) i w żadnym nie wylosował zwycięzców. Łącznie zebrał 2572 plusy, więc jeśli jeden z nich był Twój, to możesz czuć się zrobiony w bambino.
Widać biznes różowej ma bardzo wysokie standardy jeśli chodzi o uczciwość. To
źródło: 62274833-E911-43BB-8F6F-E53057C77454
Pobierz

W-------m się i to nieźle. Zacznijmy od tego, że moja dziewczyna wie, iż liczę kcal od początku mojej przygody z kulturystyką. Wie, że jestem na redukcji i wie, że wszystko wpisuje w fitatu. Zawsze dla nas to ja gotowałem, żeby wszystkie moje makrosy się zgadzały. W mieszkaniu mamy wagę i inne miarki. Wczoraj powiedziała mi, że dzisiaj mnie wyręczy i zrobi spaghetti, powiedziałem jej, że spoko i na kartce napisałem jej gramaturę wszystkich produktów. Jak się dzisiaj okazało idiotka wczoraj kupiła mięso z łopatki (które ma więcej kcal) zamiast z szynki. Dzisiaj jak wróciłem to zobaczyłem jak w kuchni smaży mięso. Zobaczyłem opakowanie mięsa właśnie z łopatki i się ją zapytałem co ona o-------a. Zaczęła się tłumaczyć, że w sklepie nie było mięsa z szynki, no to jej k---a powiedziałem czego nie poszłaś do innego sklepu, ona że zmęczona była, bo się uczyła niby. Mnie to g---o obchodziło kazałem jej sobie to mięso w dupę wsadzić, p----------m drzwiami, a teraz jadę do kumpla, żeby zrobić sobie szejka białkowego. K---a, w-------m się nieziemsko, tylko mi kortyzol przez nią w------o. Później wrócę to sobie zrobię omlet proteinowy.
@sandwichzpasztetem220: ale z ciebie dzban xd co śmiesznego w tym, że ktoś pilnuje kaloryki? Podliczenie posiłku to minuta roboty
źródło: comment_1590561498L5ux9RgcXTjZPmLRihAR9s.jpg
Pobierz