Wpis z mikrobloga

@Dru_Gru: Sama idea body positive jest potrzebna w społeczeństwie. Akceptowanie siebie bo ma się inny typ budowy ciała na pewno pomaga w dążeniu do szczęścia. Niestety jak dużo rzeczy została zdeprawowana do jakieś karykatury oryginalnego pomysłu. Pluje na tych ludzi co przyczyniają się do niszczenia oryginalnego pomysłu (,)
  • Odpowiedz
@random_z_neta: Ty chyba nie masz pojęcia o czym pisze, prawda? Nie mówię o tym, że 200 kg walenie to jest coś zdrowego. Oryginalny ruch body positive polegał na tym, że jeśli nie wdawałeś się w "typowy" model ciała. Czyli np. jako facet miałeś szersze uda niż tors, nie byłeś symetryczny pod jakimś względem to wszystko to było ok, nie każdy jest idealny.

Ty, tobie podobni jak i druga strona jesteście
  • Odpowiedz
@Thachi: @ZaplutyKarzelReakcji:

Trzeba nie mieć piątej klepki, żeby doprowadzić do 25 niechcianych ciąż

Przecież aborcja powinna być przykrą ostatecznością a nie stylem życia by się chwalić, że się 25 razy usuwało dziecko w brzuchu xD

Ohoho hahaha. Nigdzie gdzie aborcja jest dowolnie dozwolona nie jest ona "przykrą ostatecznością". Dzieci są masowo "skrobane" bo przeszkadzają w hedonizmie, jako manifest polityczny, bo można zrobić z tego """sztukę""", itd.
Krzyzowiec - @Thachi: @ZaplutyKarzelReakcji: 
 Trzeba nie mieć piątej klepki, żeby do...

źródło: comment_1590433517ioRctN0954HUMLhW14sqVu.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Zabawne, ludzie sie jawnie odcinaja od tych glupot jednak przy kazdej okazji jakis prawak bedzie wrzucac jakis cringe tego pokroju jako ostateczny argument w walce z lewactwem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Koliat: kto się odcina? To najpopularniejszy feministyczny fanpage na polskim fejsbuku z ponad 100k wiernymi czytelnikami. Wszystkie moje znajome feministki na fejsbuku mają to rakowisko zalajkowane i pewnie czerpią garściami z tych mądrości.
To jest
  • Odpowiedz
Chciałam się tam dostać i jakoś ich wbić na prosta

Ale nie mam czasu niestety ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Hiobe: instant ban jeśli się nie zgadzasz z jedyną słuszną tezą, ja dostałem bana za samą haha reaction ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz