Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +331
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
alexander-dantes +115

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ty, tobie podobni jak i druga strona jesteście
Ohoho hahaha. Nigdzie gdzie aborcja jest dowolnie dozwolona nie jest ona "przykrą ostatecznością". Dzieci są masowo "skrobane" bo przeszkadzają w hedonizmie, jako manifest polityczny, bo można zrobić z tego """sztukę""", itd.
źródło: comment_1590433517ioRctN0954HUMLhW14sqVu.jpg
Pobierz@Koliat: kto się odcina? To najpopularniejszy feministyczny fanpage na polskim fejsbuku z ponad 100k wiernymi czytelnikami. Wszystkie moje znajome feministki na fejsbuku mają to rakowisko zalajkowane i pewnie czerpią garściami z tych mądrości.
To jest
@Hiobe: instant ban jeśli się nie zgadzasz z jedyną słuszną tezą, ja dostałem bana za samą haha reaction ( ͡° ͜ʖ ͡°)