Aktywne Wpisy
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
xfin +24
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Pare domów dalej maja rytuał, ze w nocy pala śmieciami, normalne ognicho sobie robia przy śmieciach, smażą kiełbaski itp xD Dzisiaj coś chyba jednak poszło nie tak, zapewne n------i zasnęli i ogień z dymem się wymknął spod kontroli, palone puszki po browarach zaczęły strzelać i widocznie ktoś z sąsiadów się w-----l i zadzwonił po straż. Przyjechali ale nie mogli tam wejść, bo podwórko jest teudno dostępne. Zaczęli wiec wchodzić przez inne podwórka przez płoty pamiętające jeszcse chyba królowa Wiktorię xD oczywiście runęły w p---u, strażacy za nimi, a typy z mieszkania się zabarykadowali i nie chcą nadal otworzyć drzwi. Dym tak gesty ze ja p------e, smród nie do opisania w całej chacie.
Ale czy to wszystko musi oznaczać koniec imprezy?
#barnsley #j--------e
Na Twoim miejscu dzwoniłbym za każdym razem, nawet jakby mnie sąsiedzi w okolicy znienawidzili.
@Kml93: w UK nie ma problemu z odpadami, jak nie zmieści się do segregacji to są bezpłatne punkty odbioru rzeczy, których się nie nie da przesegregowac, np. baterii, czy zużytego oleju samochodowego.
@johnmorra: ostatnio noce ciepłe, deszcz porządny od miesiąca nie padał. Jedynie wilgotność wysoka. No ale to pranie to do w-------a albo czeka je kolejne
dzwoń na pały.