Aktywne Wpisy
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
xfin +24
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Pare domów dalej maja rytuał, ze w nocy pala śmieciami, normalne ognicho sobie robia przy śmieciach, smażą kiełbaski itp xD Dzisiaj coś chyba jednak poszło nie tak, zapewne n------i zasnęli i ogień z dymem się wymknął spod kontroli, palone puszki po browarach zaczęły strzelać i widocznie ktoś z sąsiadów się w-----l i zadzwonił po straż. Przyjechali ale nie mogli tam wejść, bo podwórko jest teudno dostępne. Zaczęli wiec wchodzić przez inne podwórka przez płoty pamiętające jeszcse chyba królowa Wiktorię xD oczywiście runęły w p---u, strażacy za nimi, a typy z mieszkania się zabarykadowali i nie chcą nadal otworzyć drzwi. Dym tak gesty ze ja p------e, smród nie do opisania w całej chacie.
Ale czy to wszystko musi oznaczać koniec imprezy?
#barnsley #j--------e
U mnie dają 3 - czarny, brązowy i
@Kml93: ja mam 4 - czarny, brazowy, niebieski i zielony. tylko co z tego, jezeli:
- czarny pojemnik zabieraja raz na 2 tygodnie (to w miare regularnie, jeszcze sie nie zdarzylo zeby nie zabrali w terminie)
- brazowy (plastik, szklo) - zabieraja rowniez co 2 tygodnie, ale juz kilka razy
@shelby0153: mieszkam na południu nad morzem, jak będziesz chciał o coś
Ogółem w UK nie ma problemu z wywozem jakichkolwiek śmieci. Czy nawet te punkty odbioru co wszystko zbierają czego nie dasz rady przesegregować.
Nawet gdy ktoś ich produkuje na prawdę dużo i jest na tyle leniwy, żeby ich nie wywieźć do punktu, to są firmy które mają licencję i się tym zajmują.
Problem syfu na ulicach, zbieraniu śmieci i tak dalej to problem wychowania Angoli. I koniec kropka. Bo
Komentarz usunięty przez moderatora