Wpis z mikrobloga

Zapamiętajcie me słowa
Hołownia wygra z Dudą. Dlaczego?
-jest nowy w polityce
- w przeciwieństwie do Trzaskowskiego nie ma za sobą afer i kiepskiej prezydentury i nie jest z PO
- kojarzy się jako nowoczesny Katolik,nie katol
- umiarkowani ludzie i zbuntowani za nim pójdą
-dobry wizerunek

W drugiej turze może przyciągnąć niezdecydowanych,wyborców Konfy,oraz negatywny elektorat Dudy.

#wybory #neuropa #4konserwy #polityka #konfederacja #polityka
w.....4 - Zapamiętajcie me słowa 
Hołownia wygra z Dudą. Dlaczego?
-jest nowy w pol...

źródło: comment_1590144469DJ7KgGY3k3Q5WtE6sUBJcu.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rga79: Nie byłbym taki tego pewien. Zawsze można coś wyciągnąć. Ludzie nienawidzą starego układu,zwłaszcza PO. PSL niby też.

CO na Hołownie wyciągniesz? No właśnie.
  • Odpowiedz
hell_awaits Jako że mam z tamtą osobą chyba jakieś problemy, wołam Cie tu.

Wielu wyborców Konfederacji to też ludzie którzy nienawidzą starego systemu. Leszek Zebrowski,Patlewicz mają duży posłuch.

Hołownia jest świeży. Nowy. Jest wielu socjalistów za Konfederacją. Ruch Narodowy. Oni mogą się rozproszyć i pójść za Dudą jako mniejszym złem.

A
  • Odpowiedz
@niesamowite_: Ale wtedy Duda był uważany za bohatera i on z Komorem to byli zdecydowanie nie do pobicia wtedy. Dzisiaj jest Duda i? No właśnie. PO nie ma kandydata depczącego wyraźnie po piętach Dudzie. A gdyby jednak wyłonił się ktoś nowy? No właśnie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wienka4: holownia nie przyciągnie konfy. Znam dużo osób popierających konfe i dla nich holownia to agent TVN i inne nieprzyjemne określenia. Obstawiam że 30% odda głos na Dudę a 70% nie pójdzie na drugą turę po prostu
  • Odpowiedz
@pjn03: ja p------e to polackie uwielbienie do tanich powiązań że A TEN TO KOLEGA TAMTEGO KTORY MIAL WUJKA CO JEGO SYN MA KOLEGE I TEN KOLEGA MIAL TATE W SB!!!
  • Odpowiedz
- w przeciwieństwie do Trzaskowskiego nie ma za sobą afer i kiepskiej prezydentury

@wienka4: najgorszy prezydent Warszawy w historii, wybrany wspólnie przez emerytki z Podkarpacia i Małopolski xDDDDDDD
  • Odpowiedz