Aktywne Wpisy
Operator_imadla +269
Bardzo ciekawy wpis lekarza który leczył alkoholika:
Jedne z najtrudniejszych decyzji dla lekarza 😓
Pacjent - lat 31 - przyjęty na oddział z powodu ostrej niewydolności wątroby. Badania i wywiad… a w wywiadzie ciężki a-----l - w---a i w----y w ilości nie mniej niż 0,5l dziennie !!!
Wątroba
Jedne z najtrudniejszych decyzji dla lekarza 😓
Pacjent - lat 31 - przyjęty na oddział z powodu ostrej niewydolności wątroby. Badania i wywiad… a w wywiadzie ciężki a-----l - w---a i w----y w ilości nie mniej niż 0,5l dziennie !!!
Wątroba

paincreator +63
Mirki chwale się =)
Tak wiem , nie dojadę na drugi koniec Polski, tankowanie szybsze niż ładowanie prądem , nie ma to jak v8 itp.
Ale to jako trzecie auto w domu a jako drugie moje i w sumie to jednak mam to v8 więc skoro skrajności się przyciągają to czemu nie kupić mu kolegi na prąd =)
Co do samego auta to standardowo dzięki dla Mirka @OptiFinance bo to on powiedział żeby
Tak wiem , nie dojadę na drugi koniec Polski, tankowanie szybsze niż ładowanie prądem , nie ma to jak v8 itp.
Ale to jako trzecie auto w domu a jako drugie moje i w sumie to jednak mam to v8 więc skoro skrajności się przyciągają to czemu nie kupić mu kolegi na prąd =)
Co do samego auta to standardowo dzięki dla Mirka @OptiFinance bo to on powiedział żeby

źródło: temp_file2504842597476491843
Pobierz
#gielda #meczennicyxtb #gpw
źródło: IMG_6891
PobierzMasz dostęp do akcji z całego świata, tanich ETFów na SP500, All-World, ETF-ów dywidendowych. Jak ktoś wspomniał wyżej, możesz kupić jakieś ETF-y akumulujące dywidendy etc.
Co cię skłoniło do zakupu akurat 5 spółek z dosyć dzikiego kraju w środkowej europie, leżacego obok kraju objętego wojną?
Słyszałeś o home bias?
to jest tylko jeden z moich 3-4 portfeli, na drugim emerytalnym mam etfy
na ogolnym maklerskim mam wszystko, jeszcze więcej banana, nyse, nasdaq, etfy…
póki co bawię się aktywnie, tak jak ktoś wyżej napisał, jak mi się znudzi zrobię tak jak wy mówicie