Wpis z mikrobloga

Zapamiętajcie me słowa
Hołownia wygra z Dudą. Dlaczego?
-jest nowy w polityce
- w przeciwieństwie do Trzaskowskiego nie ma za sobą afer i kiepskiej prezydentury i nie jest z PO
- kojarzy się jako nowoczesny Katolik,nie katol
- umiarkowani ludzie i zbuntowani za nim pójdą
-dobry wizerunek

W drugiej turze może przyciągnąć niezdecydowanych,wyborców Konfy,oraz negatywny elektorat Dudy.

#wybory #neuropa #4konserwy #polityka #konfederacja #polityka
w.....4 - Zapamiętajcie me słowa 
Hołownia wygra z Dudą. Dlaczego?
-jest nowy w pol...

źródło: comment_1590144469DJ7KgGY3k3Q5WtE6sUBJcu.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wienka4: Czytałem jego książki i on ma jeden, ale poważny problem- nie ma pojęcia o prawie i ekonomii. Tylko mi nie piszcie, że od tego ma doradców, bo idąc tym tropem prezydentem może być każdy, bo każdy może dobrać doradców. Powinien mieć podstawową wiedzę w tych tematach, by nie polegać na innych jak Wałęsa, bo każdy miał swoje interesy.
  • Odpowiedz
@djtartini1: no ale w demorkacji de facto posłem prezydentem premierem itd może zostać każdy.
Poza tym im bardziej prezydent poseł czy przywódca partii polega na innych tym większe szanse na dobry wynik bo wtedy ci inni w niego inwestują marketingowo i medialnie. Jak ktoś wie czego chce i ma ugruntowane pomysły idee czy cele to jest bezużyteczny i dlatego nigdy nie zdobędzie dobrego wyniku. Dlatego się zgadzam że Holownia może
  • Odpowiedz
w przeciwieństwie do Trzaskowskiego nie ma za sobą afer i kiepskiej prezydentury i nie jest z PO

@wienka4: większe znacznie ma, czy wygra z Trzaskowskim w pierwszej turze, bo gdyby np ostatni sondaż Kantaru się sprawdził, to Hołownia nie wchodzi do drugiej tury. Rozpatrujesz na czyje głosy może liczyć Hołownia w drugiej turze, tylko najpierw trzeba do niej dojść, a ostatnie sondaże pokazują że raczej to będzie pojedynek pomiędzy Dudą
  • Odpowiedz
I@djtartini1:

Czytałem jego książki i on ma jeden, ale poważny problem- nie ma pojęcia o prawie i ekonomii. Tylko mi nie piszcie, że od tego ma doradców, bo idąc tym tropem prezydentem może być każdy, bo każdy może dobrać doradców. Powinien mieć podstawową wiedzę w tych tematach, by nie polegać na innych jak Wałęsa, bo każdy miał swoje interesy.

Słuchaj on podnosi swoją wiedzę na różne państwowe tematy i na prawdę ciężko
  • Odpowiedz
@pjn03 Mam nadzieję, że przeswietliles swojego pracodawcę, czy na pewno nie ma jakichś zaszłości? Ja nawet przeczytałem to, co sam napisałeś, a następnie wrzuciłeś tego zdjęcie... Powiedz mi w takim razie, po co Hołownia wchodzi do polityki? Bo ja za grosz nie widzę odpowiedzi na to pytanie w tym Twoim wpisie.
Tylko z uwagi na jakąś krztę przyzwoitości, nie będę obrażał tutaj tego Twojego wpisu :-)
  • Odpowiedz
@zalmicie: Jesteś pewny? Wiem że sondaże są g---o warte, no chyba że te pozytywne w mniemaniu PO-wskich troli, a dzisiaj widziałem kilka i drug tura wygląda na dzień dzisiejszy tak : Duda 48-42 Trzaskowski, Duda 46-44 Hołownia.
  • Odpowiedz