Aktywne Wpisy

runnerrunner +3
Dotychczas używałem Yanosika wiadomo, z wzg na ostrzeżenia o suszarkach i fotoradarach. Mam jednak wrażenie, że mapy google są dokładniejsze i jakoś ogólnie lepiej ogarniają sytuację na drogach.
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
źródło: temp_file3046532179996608092
Pobierz
lifapek +220
Kumpel ma 3 dzieci z poprzedniego małżeństwa. Jest w związku od dobrych kilku lat z laską która z poprzedniego małżeństwa ma 1 dziecko. Ona jest urzędniczka publiczną. On ma firmę i dodatkowa robotę która jest również jego pasją. Mieszkają w jego domu jednorodzinnym tuż pod miastem. Chłop zarabia kilka razy więcej niż ona.
Teraz się dowiedziałem, że jak zobaczyli tablice alimentacyjne to policzyli, że jakby weszły w życie to by mu zostało z
Teraz się dowiedziałem, że jak zobaczyli tablice alimentacyjne to policzyli, że jakby weszły w życie to by mu zostało z

360 poziomów jest także to nie jest pierdółka na 2 godziny.
Jest nowy trailer, polecam bo zabawny, koniecznie oglądać z dzwiękiem.
Docelowo na steam, android, ios, moze coś jeszcze.
Chce ktoś potestować? Mogę podrzucić kluczyk czy dwa.
Później jakieś rozdajo zrobię.
Uwagi mile widziane, ale ostrzegam, że nie będę przerabiać całej gry bo już jest na ukończeniu chyba :)
#betelgeuse #thetimehascome #gamedev #gry #steam
Jako że widzę że nie zapisałem czy zostały komus wysłane więc podsyłam 3 i kto chętny ten weźmie :)
Y55H3-3VXDY-PHMNY
RRZHN-4C7IQ-G66N5
0QFWJ-9JKC8-ZIR9H
wyslij jeden klucz na PW na pewno zagram