Aktywne Wpisy
Beadowulf +198
rzeczy które należy dopisać do nazwy produktu żeby móc podnieść jego cenę o 50%:
gejmingowy
taktyczny
high protein
bio
gejmingowy
taktyczny
high protein
bio
traktotaczki +63
Moi rodzice dali się oszukać na przewozie pseudotaksówkarskim.Chciałbym coś z tym zrobić. Poniżej opis historii.
Moi rodzice 70+ przyjechali pociągiem do Warszawy na Dworzec Wschodni. Skierowali się od razu do postoju taksówek, bo nie korzystają z aplikacji w telefonach. Podeszli do pierwszej taksówki ustawionej w kolejce, ale taksówkarz skierował ich do samochodu zaparkowanego przed nim – wg ich relacji nie miał on taksówkarskiego oznaczenia na dachu, ale po bokach znakowany był jak
Moi rodzice 70+ przyjechali pociągiem do Warszawy na Dworzec Wschodni. Skierowali się od razu do postoju taksówek, bo nie korzystają z aplikacji w telefonach. Podeszli do pierwszej taksówki ustawionej w kolejce, ale taksówkarz skierował ich do samochodu zaparkowanego przed nim – wg ich relacji nie miał on taksówkarskiego oznaczenia na dachu, ale po bokach znakowany był jak
360 poziomów jest także to nie jest pierdółka na 2 godziny.
Jest nowy trailer, polecam bo zabawny, koniecznie oglądać z dzwiękiem.
Docelowo na steam, android, ios, moze coś jeszcze.
Chce ktoś potestować? Mogę podrzucić kluczyk czy dwa.
Później jakieś rozdajo zrobię.
Uwagi mile widziane, ale ostrzegam, że nie będę przerabiać całej gry bo już jest na ukończeniu chyba :)
#betelgeuse #thetimehascome #gamedev #gry #steam
Jako że widzę że nie zapisałem czy zostały komus wysłane więc podsyłam 3 i kto chętny ten weźmie :)
Y55H3-3VXDY-PHMNY
RRZHN-4C7IQ-G66N5
0QFWJ-9JKC8-ZIR9H
wyslij jeden klucz na PW na pewno zagram