Aktywne Wpisy
Raissa77 +12
#urlop #seks #mezczyzni #logikaniebieskichpaskow plany na urlop mi się posypały. Zapytałam znajomego kolegę. Znamy się z 6 lat. Początkowo próbowaliśmy być razem, nie było nam po drodze. Jednak kolegowali sny się koncert, kino, raz na jakiś czas. Jasno mówiłam, że to koleżeństwo. I pytam się go ostatnio czy nie wybrałby się w góry. On, że super. I ja ok będę sprawdzac nocleg. I pisze ostatnio co tam, ja, że łeb mi nawala.
Shatter +109
Nie jestem gruba, bo przyjmuję za dużo kalorii i za mało się ruszam.
Jestem gruba przez system.
INCELU!
#bekazlewactwa #bekazgrubasow #bekazfeministek #logikarozowychpaskow #rozowepaski
A ja myślałem, że ludzie z #dieta i #silownia mają rację i wystarczy się więcej ruszać i/lub mniej jeść xD
Jestem gruba przez system.
INCELU!
#bekazlewactwa #bekazgrubasow #bekazfeministek #logikarozowychpaskow #rozowepaski
A ja myślałem, że ludzie z #dieta i #silownia mają rację i wystarczy się więcej ruszać i/lub mniej jeść xD
Te miny o holeckiej xD
#bekazpisu #gif
https://twitter.com/bimbol_jg/status/1262821878051332102 #polityka
@FSO_Jakub: xD
@Maly_Jasio: i już go więcej nie zaproszą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po wyborach:
@BoskiPrototyp: Ale TV Trwam nie jest w stanie wchłonąć tysiące pracowników z mediów pisowskich, tym bardziej, że skończą się dotacje i kasa ze spółek skarbu państwa.
@widmo82: Ty już im tam kurde nie podpowiadaj, bo pewnie nikt z tych idiotów jeszcze na to nie wpadł...
Komentarz usunięty przez autora
Może mało kto wie, ale jej synowie studiują/studiowali medycynę. Jeden z nich w czasie protestu medyków obstawał za lekarzami, a ona miała o to ból tyłka. Podobno miał spasować po jej wejściu w temat. Potem się żaliła, że jej synowie spotkali się z mało przyjemnymi sytuacjami
@Lapidarny:
Bo myśleli, że będą się pastwić nad nim ws Trzaskowskiego, bo to chyba z jego sztabu koleś.