Aktywne Wpisy
mickpl +712
TVN w Faktach obszerny materiał o kredytach 0% i tym, że 1/3 wpłat na kampanię KO pochodziła od deweloperów.
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
mickpl +312
Uważam, że Rafał Trzaskowski nie powinien zostać prezydentem. Po prostu.
Człowiek, który współrządzi partią, która chce zniszczyć życie setkom tysięcy młodych ludzi przez forsowanie kredytów 0% aby spasiona deweloperka spasła się nawet bardziej nie nadaje się na takie stanowisko.
Tu nawet nie ma o czym dyskutować.
#nieruchomosci
Człowiek, który współrządzi partią, która chce zniszczyć życie setkom tysięcy młodych ludzi przez forsowanie kredytów 0% aby spasiona deweloperka spasła się nawet bardziej nie nadaje się na takie stanowisko.
Tu nawet nie ma o czym dyskutować.
#nieruchomosci
No to oficjalny rekord można zanotować... (ʘ‿ʘ)
150.3 kilometra, do Ustronia na Równicę (od dzisiaj moja najwyższa wspinaczka), no i oczywiście z powrotem, opitolone. W towarzystwie ojca, który prawie ciągle podkreśla, że robi takie fajne rzeczy w wieku 53 lat ( ͡~ ͜ʖ ͡°), w tempie uwzględniającym respekt przed celem na horyzoncie, więc pomijalnym w tej historii.
#wykopscottclub spisał się wybornie, pod górę leciałem 34-34 hihih, natomiast na zjeździe prawie 60 km/h weszło, ale bez górskiego doświadczenia w ostatnich latach wołałem nie szaleć.
1000m w pionie też jakoś weszło, w ostatniej chwili stuknęło.
Najgorzej, że pan #garmin mnie wydutkał, bo pogratulował wjechania w 24.32 i zaliczenia celu (ustawiłem bezpiecznie 25 minut), natomiast na #strava segment kończy się tam, gdzie się zatrzymałem na dojście do siebie i mam extra 7 minut do czasu XDDDD
Nogi trochę puste, ale to 4 setka w miesiącu, jeżdżę od kilku dni nieustannie, a jeszcze kilka sporych celów przede mną. 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#rowerowyrownik #rower #gravel
@kyloe: prawilne górskie widoki w całej tej okolicy, uwielbiam, no uwielbiam :3
@AbaddonLincoln: zrobiłeś już 380kkm ?
Komentarz usunięty przez autora
@zoniu: Pętelka na raty idzie, ciągle coś ;)
@KlotzF23: @cerebrum: Dziękujemy!
@POTEZNA_HAUBICA: ja też nie wiem, rzucam se ekipie na tag a tu jeb,