A pamiętacie, jak na początku pandemii wykopowi specjaliści przewidywali ze teraz ceny nieruchomosci poleca drastycznie? XDDDDDDD #nieruchomosci #polska #gospodarka
@bocznica: Niczym nie różnisz się od nich kryzys jeszcze nie ustał wręcz nie ma jeszcze jego kulminacji a ty już wróżysz, że spadków nieruchomości nie będzie.
@bialyjakbialek: według gimbowykopkow juz dawno powinny osiagnac 20% tego co było na początku roku, mieli wykupywać hurtem od spekulantów bankurujacych. Armagedon na rynku mial bym XD
według gimbowykopkow juz dawno powinny osiagnac 20% tego co było na początku roku, mieli wykupywać hurtem od spekulantów bankurujacych. Armagedon na rynku mial bym XD
@bocznica: nie, nikt nie mówił o spadkach rzędu 80%, ale 10-20% już teraz da się ugrać. Większe pole do manewru będzie pewnie pod koniec roku i w kolejnych latach, kiedy to będą stopniowo oddawane mieszkania, których budowę rozpoczęto przed kryzysem, a jest ich ponad 800 tysięcy
@bocznica: Spadki już są i to mocne. Bańka ewidentnie pęka. Mój kumpel kupił tydzień temu #mieszkaniedeweloperskie w #krakow przecenione z 560k na 450k.
Właśnie przyjechał do mnie znajomy z Polski, a że piątek, to otworzyliśmy wino. Potem jedziemy na strzelnicę jego autem. Pozdrowienia z #emigracja Trzymajcie się tam jakoś w tej Polsce!
#nieruchomosci #polska #gospodarka
Niczym nie różnisz się od nich kryzys jeszcze nie ustał wręcz nie ma jeszcze jego kulminacji a ty już wróżysz, że spadków nieruchomości nie będzie.
Pokaż mi tych gimbowykopków.
@bocznica: nie, nikt nie mówił o spadkach rzędu 80%, ale 10-20% już teraz da się ugrać. Większe pole do manewru będzie pewnie pod koniec roku i w kolejnych latach, kiedy to będą stopniowo oddawane mieszkania, których budowę rozpoczęto przed kryzysem, a jest ich ponad 800 tysięcy
@Scaab: wymodlił to ma #pdk