Aktywne Wpisy

Minieri +187
Wichniarka autentycznie nie da się słuchać, nie dość że autorytet słaby, bo piłkarz to był co najwyżej średni, to pierdzieli te swoje kocopoły z tak irytującą manierą, że nie wierzę, że nadal jest regularnie zapraszany do studia. Wiadomo że pewnie Borek załatwił mu tę robotę bo friendship ended with Hajto a Borek musi widocznie mieć jakiegoś swojego przygłupa z Budeslyś przy boku
#mecz
#mecz
otto13 +8
Jak tam miraski, co macie naszykowane na meczyk? U mnie ciperki solone, pepsi max i lody czekolada z białą czekoladą (klasycznie).
#mecz
#mecz

Mam problem, który nie wiem jak obsłużyć komunikacyjnie. Robię przekierowanie z frontendu do 3rd party serwisu, który przekierowuje mnie na mój backend. Z tego backendu chciałbym zrobić przekierowanie na frontend i ogólnie nie ma problemu żadnego jeśli mam frontend i backend pod jednym adresem. Natomiast nie jest tak kiedy sobie developuje i wtedy frontend mam powiedzmy na localhost:1234 a backend na localhost:9876. Chciałbym mieć wygodną pracę w trybie developerskim i nie musieć nic zmieniać przed każdym commitem. Da się zgrać to ze sobą od strony konfiguracyjnej? Żebym mógł w wersji debugowej używać konkretnego adresu do przekierowywania, a w wersji produkcyjnej domyślnego?
W property projektu, w Debug, Environment Variables dodajesz wpis o kluczu ASPNETCOREENVIRONMENT i wartosci Local
w launchSettings.json dajesza wpis
Muszę tylko dać ClientUrl do configa i żeby nie zmieniał go jak jest pusty w ifie (albo po prostu dać ifa na cały rewrite)
źródło: comment_1589718775wPirqiFdLWaBCSa1tMhD8d.jpg
Pobierzno, ale do przodu widzę :)