@Blackpill_RAW: nie no świruję, żeby to rzetelnie wypełnić, to bym musiał latać co chwilę do lustra i rozkminiać czy np mój podbródek się łapie na dany punkt czy nie xd
@Blackpill_RAW: z tego wynika, że dzikowanie na siłowni i świetna broda może zniwelować co najwyżej garbaty nos, czy zmęczone oko. Nie warto robić nic, it's over ( ͡°͜ʖ͡°)
@Blackpill_RAW: Troche za bardzo uznano tutaj że morda > wszystko. Twarz rozbita na najdrobniejsze szczególiki, a sylwetka sprowadzona w zasadzie do "nie bądź ulany i zbyt chudy"
@Blackpill_RAW Cały czas toniemy w tym bagnie dobrego wyglądu, skali 0-10/10, atrakcyjności w stosunku do kobiet itd... a może powinniśmy po prostu przestać to robić ?
Może trzeba zaakceptować fakt, że nawet jeżeli znajdziemy jakąś laskę, ona i tak znajdzie dziesiątki lepszych od nas ?
@Blackpill_RAW: Mi wychodzi 4, jednakże autor testu jak już wspomniano, często źle przypisuje wagi do poszczególnych mankamentów lub nie bierze pod uwagę wielu korelacji. Są wady, które na starcie zerują ci wszystkie punkty, albo nie są w stanie zostać zrównoważone przez kilka pomniejszych zalet np. bycie łysym i mała głowa trolla daje na starcie zero nawet jak masz niebieskie oczy, ładny nos, piękny uśmiech i sześciopak. Albo jak masz zeza
@Passarinho: to nie jest dla mnie za duży problem żeby napisać za niego komentarz xD jakby jakiś inny mój znajomy miał zbanowane konto, a chciał coś napisać, to też bym mogła pomóc
@Blackpill_RAW: Napisz apke na telefon Ruchensztain Recognizer na podstawie tej metryki, zamieść na niej reklamy o tym jak być piękniejszym, reflinkami do silikonowych lal. Staniesz się bogaty :P
z tego wynika, że dzikowanie na siłowni i świetna broda może zniwelować co najwyżej garbaty nos, czy zmęczone oko. Nie warto robić nic, it's over ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Troche za bardzo uznano tutaj że morda > wszystko. Twarz rozbita na najdrobniejsze szczególiki, a sylwetka sprowadzona w zasadzie do "nie bądź ulany i zbyt chudy"
Może trzeba zaakceptować fakt, że nawet jeżeli znajdziemy jakąś laskę, ona i tak znajdzie dziesiątki lepszych od nas ?
@Yourisu: To nawet nie jest incelem. Brawo