Aktywne Wpisy
Pshemeck +10
Ten tag #przegryw to robienie sobie jaj prawda? Bo jako wychowany w najgorszej dzielnicy najgorszego miasta w Polsce nie za bardzo wiem o co wam #!$%@? chodzi. Dziewczyny nie chcą się ruchać? No to ich wina czy wasza? Nie moja wina że reprezentujesz sobą tylko i wyłącznie porażkę. Serio, określać się jako przegryw to totalne nieporozumienie. Pamiętaj "Każda potwora znajdzie swojego amatora" Widocznie jesteś tak strasznie #!$%@? że nawet dziwka Ciebie nie
Stichija +5
Jesteście dzisiaj trzeźwi?
Oto mały quiz atrakcyjności który znalazłem w internecie. Nie wiem, czy jest adekwatny bo mi wyszło 7/10 czyli niby jestem Chadlightem. Chociaż niektórzy tutaj mi to zarzucają :)
#przegryw #blackpill #blackpillraw #logikaniebieskichpaskow ##!$%@? #stulejacontent #incel #bluepill #niebieskiepaski #chad #wyglad
z tego wynika, że dzikowanie na siłowni i świetna broda może zniwelować co najwyżej garbaty nos, czy zmęczone oko. Nie warto robić nic, it's over ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Troche za bardzo uznano tutaj że morda > wszystko. Twarz rozbita na najdrobniejsze szczególiki, a sylwetka sprowadzona w zasadzie do "nie bądź ulany i zbyt chudy"
Może trzeba zaakceptować fakt, że nawet jeżeli znajdziemy jakąś laskę, ona i tak znajdzie dziesiątki lepszych od nas ?
@Yourisu: To nawet nie jest incelem. Brawo