@TrueGrey: według mnie bardzo w porządku - aczkolwiek unikam wypowiadania się na ten temat bo nigdy nie siedziałem za sterami airbusa czy boeinga aby mieć porównanie. Niemniej samoloty zachowują się przewidywalnie i w zrozumiały sposób reagują na wiatr czy inne czynniki zewnętrzne.
@TrueGrey: bardziej chodziło mi o fakt, że gra nie zarzyna aktualnego sprzętu z jakiejś tam wysokiej półki. Wiesz żebym na takim sprzęcie nie osiągał 60fps w medium to bym uważał że faktycznie wymagania sprzętowe są wysokie. A tak to zwyczajnie uważam że stosunek prezentowanej grafiki do wymagań sprzętowych jest sprawiedliwy. Poza tym to alpha która jeszcze nie otrzymała żadnej optymalizacji, więc pewnie w jakimś tam procencie będzie jeszcze lepiej.
@suqmadiq2ama: Szczerze? Te rekomendowane wyglądaja bardzo obiecująco, bo nawet mój złom, to przekracza, możliwe, że dobrze zoptymalizowane będzie. Jeśli miałoby to wyjść tak jak mówi newerty jeszcze w tym roku, to tylko czekać!
DAJ MI TO JUŻ CZŁOWIEKU ROZUMIESZ?
Nawet po Polsce z mapą vfr (pażpową) można sobie latać.
@TrueGrey: według mnie bardzo w porządku - aczkolwiek unikam wypowiadania się na ten temat bo nigdy nie siedziałem za sterami airbusa czy boeinga aby mieć porównanie. Niemniej samoloty zachowują się przewidywalnie i w zrozumiały sposób reagują na wiatr czy inne czynniki zewnętrzne.
@suqmadiq2ama: nie będzie. Poważnie. Gdyby nie brak obsługi TrackIR w MSFS to bym już nie miał X-Plane na dysku.
@TrueGrey: i9-9900k z rtx 2080 i 32gb ram wystarczy aby w 2560x1080 grać w 60fps na ustawieniach high/ultra.
@newerty: XD To słowo sugeruje jakoby to były niewielkie wymagania ; )
Obsługa
źródło: comment_1589717829bojnmr0pEzQVTzjNa2HwJA.jpg
PobierzZobaczymy co przyniesie fs - być może przeskok będzie o kilka leveli wyżej - o ile bedzie benek na poziomie ixega z xplane