Wpis z mikrobloga

@WedrowiecAtte To jest przykre ale czystą merytoryką nie wygrasz z emocjami i ideologią. Już prof. Gwiazdowski próbował i niestety nie powiodło mu się. Nie porwał za sobą tłumów. Natomiast autor tego utworu przewidział jak to się skończy i przeanalizował jakie były przyczyny niepowodzenia prof. Gwiazdorskiego. Polecam posłuchać i samemu wyciągać wnioski.
  • Odpowiedz
@Dawid2689: to znaczy ja słuchałem co Mentzen mówił, ale brakuje mi w Polsce partii wolnościowej, ale bez szurów i skrajnej prawicy. Można dać jakieś elementy światopoglądowe/ideologiczne, ale czemu nie oparte na wolności? Żeby to jeszcze była ideologiczna prawica czy lewica to bym przymknął oko, ważne żeby był wolny rynek. Ale oni naprawdę odstraszają od siebie wyborów szurami. Tym, że Grzesiek Braun p------i coś o szczepionkach i 5G. Że p------ą mnóstwo
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Spofity: gardzę tą pseudo-wolnościową partią, ale kawałek jest super, a Mentzen znów pokazuje bystrość swojego umysłu.

I jak taki człowiek może podpisać się pod "Nie chcemy Żydów, homoseksualistów, aborcji, podatków, UE"? Polska scena polityczna jest żałosna.
  • Odpowiedz