a mogło być tak pięknie. Zajebista pogoda, obudziłbym dzisiaj swoją różową o 4-5, wsiedli na rowery, o tej porze mielibyśmy przejechane około 150km, właśnie rozpalał grilla gdzieś nad rzeką ona przygotowywała mięcho i odpoczywali przed drugą częścią wyprawy... Ale nie, właśnie siedzę przed kompem 3 godziną, jeszcze jakieś 11 i będę mógł iść spać. ( ͡°ʖ̯͡°) Czemu na ogół różowe są takie wygodne... żeby księżniczka ruszyła łaskawie dupę z domu to zawieź samochodem, zaplanuj jakąś rozrywkę żeby się nie nudziła, obiad to najlepiej w restauracji, a najlepiej znajdź jej serial na nf i zamów pizze. #przegryw #tfwnogf #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #badoo #tinder
@Mest666: wieczne tfwnogf, za kilka msc czarodziej. ( ͡°ʖ̯͡°) @ZmiksowanaFretka: miałem kiedyś znajomą co chciałem więcej ale kazała wybierać bo nie podobało się jej że tyle czasu spędzam na rowerze, 12-14h w weekendy to była norma, i od tamtej pory szukam tylko co jeździ.
@mati1990: No chłopie, jak one słyszą, że ja mieszkam od nich 50 km dalej, to jestem już skreślony. Bo kto by w ogóle w 2020 roku pomyślał o tym, że są pociągi, jak ktoś nie ma auta. One są w c--j leniwe. Spotkałem się kiedyś z jedną, to ona miała problem wejść po schodach. Serio. Ja nie wiem, jak tak można żyć, bo jednak moje całe życie jest oparte na
@Mest666: nie będę robił fot ale jest tego masa. więcej różowych niż niebieskich, a jak już gość na rowerze to albo sam albo z różową która go wyciągnie (albo on ją xd) gdzie różowe z koleżankami śmigają w najlepsze. może jeździsz po lasach to tam się raczej nie wybierają same, bo się boją creepów, ale na ścieżkach idzie spotkać tego i są ładne, zgrabne a nie wieprze ulane
@DonMontana: chociaż darmowa wazektomia to jest kolejny plus na rzecz roweru. Nie musisz płacić za gumki, nie boisz się o wpadkę no i nie czekasz i nie płacisz za wazektomie. Gdzie tu problem?
Czemu na ogół różowe są takie wygodne... żeby księżniczka ruszyła łaskawie dupę z domu to zawieź samochodem, zaplanuj jakąś rozrywkę żeby się nie nudziła, obiad to najlepiej w restauracji, a najlepiej znajdź jej serial na nf i zamów pizze.
#przegryw #tfwnogf #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #badoo #tinder
@ZmiksowanaFretka: miałem kiedyś znajomą co chciałem więcej ale kazała wybierać bo nie podobało się jej że tyle czasu spędzam na rowerze, 12-14h w weekendy to była norma, i od tamtej pory szukam tylko co jeździ.
zaś mirabelki mówią żeby nie zagadywać.
może jeździsz po lasach to tam się raczej nie wybierają same, bo się boją creepów, ale na ścieżkach idzie spotkać tego i są ładne, zgrabne a nie wieprze ulane