Aktywne Wpisy

Natalia-_- +167
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi

Radek41 +690

Jakiż to wolnościowy aspekt logiczny stoi za tym, by zabronić dwóm dorosłym facetom zawarcia ze sobą małżeństwa?
#neuropa #4konserwy
Najwidoczniej wyciągasz pochopne wnioski które pasują do twojego światopoglądu lecz nie są prawdą.
tutaj przykłady
Istotą demokracji są wybory dokonywane przez większość obywateli a nie pozbawiania praw mniejszości.
Co do jechania tam gdzie to legalne to się odnosiło do twojego twierdzenia o małżeństwach z 5 babami lub 2
??????????????
A jakie #!$%@? niby? Zaborcze?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Argument_r%C3%B3wni_pochy%C5%82ej
Sądzę, że osoby homoseksualne lepiej
Skoro ty masz problem z zaakceptowaniem, że ktoś przebrał się za babę (hehe), to może chociaż pozwól uświadamiać dzieci, że są różne? Społeczeństwo za bardzo polega na schematach i wymaga od płci posiadania odpowiednich cech, a to jest szkodliwe. Chłop to ma być chłop, a nie baba. Ma być twardy, a nie płakać. Potem
@waro: uszczuplenie budżetu na 500+... Małżeństwo = ulgi podatkowe.
Ja nie jestem. Ale jeśli mógłbym cokolwiek zasugerować w kwestii wolnosci to zdelegalizowalbym śluby, bo to one właśnie wolność nam wszystkim redukują. Ślub to oddanie wolnosci do decydowani o własnym związku państwu. Gdzie wy tam widzicie wolność?
@HungarianBookSmuggler: W '33 w wyniku demokratycznych wyborów do władzy doszła NSDAP. Jak rozumiem - Hilter wprowadził w Niemczech wolnościowe rządy, gdzie demokratyczna większość miała wolny wybór palenia dowolnych mniejszości w piecach.
@Nieszkodnik: Hetero małżeństwa również mają te ulgi, jednak żaden Konfederata nie planuje im tych małżeństw zabronić? O co więc tu chodzi?
@waro: o potencjalne dzieci w małżeństwie? Wiesz, facet + dziewczyna = normalna rodzina...
Przeczytaj jeszcze raz pogrubiony wyraz, zanim zaczniesz komentować :-)
Małżeństwo to miłość człowieka do drugiego człowieka
Wiec geje i lesbijki powinny zawierać związek małżeński
Tak, dlatego uważam tego
@Koliat: potencjalny = «taki, który może wystąpić lub pojawić się w określonych warunkach»
Czy ty może zgadzasz się z "prof." Płatek, że w związkach homoseksualnych rodzi się więcej dzieci niż w związkach heteroseksualnych? Bo wtedy nie mamy o czym dyskutować...
Jeśli masz na myśli związki partnerskie to wciąż nie rozumiem czemu jeszcze nie zostały wprowadzone.
Komentarz usunięty przez autora