Aktywne Wpisy

Sathanas_Gloriam +163
Widzę, że na główną wleciał news o 12-latku, który zginął pędząc na elektrycznej hulajnodze i zaczęły się rozważania co zrobić, żeby poprawić sytuację. Żeby zobrazować skalę absurdu tego, gdzie żyjemy, podam przykład reportażu z Faktów TVN właśnie o wypadkach nieletnich na takich hulajnogach.
Otóż wyobraźcie sobie, że DWUKROTNIE wyemitowano praktycznie identyczny materiał i jako rozwiązanie problemu podano wprowadzenie nakazu jazdy w kaskach. TAK, TYLKO TO.
Nie było ani słowa o wpajaniu dzieciakom bezpiecznej
Otóż wyobraźcie sobie, że DWUKROTNIE wyemitowano praktycznie identyczny materiał i jako rozwiązanie problemu podano wprowadzenie nakazu jazdy w kaskach. TAK, TYLKO TO.
Nie było ani słowa o wpajaniu dzieciakom bezpiecznej

Megasuper +281
źródło: temp_file5782004170769863583
Pobierz

Parę miesięcy temu kupiłem winyla i w-------m się mocno, bo raz, że te słynne insertsy okazały się gównianej jakości, dwa, że na winylu nie ma połowy znanego mi materiału z CD, trzy, że east hastings brzmi jakoś dziwnie i jest okrojone o najlepsze momenty.
Ale po kolejnym odsłuchu mi pykło w głowie i już nie uznaje niczego innego niż wersje winylowa <3 east hastings brzmi duuzo mniej sterylnie a dużo bardziej emocjonalnie, nie ma nudnych dronów a zakończenie z nieskończona pętla to jest kuuurwa moc. Brakuje mi tylko monologu z początku Providence.
W moim osobistym rankingu 1. slow riot, 2. winylowe f#a#, 3. anteny, 4. alleluja, 5. yanqui, potem długo długo nic i na końcu ostatnie dwa wydawnictwa.
#godspeedyoublackemperor #gybe #postrock #muzyka