Wpis z mikrobloga

@twojastaratopredator12: zgaduje że jeśli nikomu nie robisz krzywdy swoimi zainteresowaniami to wszystko jest ok, w każdym razie naprawdę polecam wyjść na świeże powietrze, porozglądać się wokół bo takich egzemplarzy jak na obrazku jest coraz więcej, tylko weź nie o---------j takich chorych rozkmin że jesteś śmieciem, i żadna na ciebie nie spojrzy. twoje zainteresowania tej osoby wynikają z twoich problemów
  • Odpowiedz
@michaeldesanta: szczerzę może masz racje ( z tymi problemami ) ale prawda jest taka że nie da się ich rozwiązać chyba. Nie da się wyleczyć autyzmu( mam go ), ( według większości społeczeństwa autyści są tylko ''nieśmiali'' i jakby wyszli z piwnicy to by nie mieli problemów z nawiązywaniem znajomości ( nie mówię tylko o znajamościach romantycznych ale także koleżeńskich )). Prawda jest taka że inaczej się zachowuje mam problemy
  • Odpowiedz
@twojastaratopredator12: przykro mi stary, serio, nie jestem znawcą autyzmu, więc pewnie ci nie pomogę. Chodziłem do klasy z gościem z autyzmem i wiem jaka to jest z-----a choroba. Jedno co mogę polecić to psychiatra i filmiki z rozwoju osobistego (tylko uważaj na szubrawców i naciągaczy na kase!!!), być może będziesz w stanie nauczyć się mowy ciała, na początku pewnie będzie ciężko, i będziesz wyglądał mechanicznie, ale może wejdzie ci w
  • Odpowiedz
@michaeldesanta: Jestem dość podejrzliwy więc raczej mnie nie naciągną. A wracając co do autyzmu to chodzę do psychiatry od 6 lat prawię ( przez pierwsze trzy do takiej babki co stwierdziła mi autyzm ( nie jest to samo diagnoza)). A później do takich dwóch. A ta dziewczyna jeszcze co do niej ( ta włoszka ) to naprawdę podoba mi się jej charakter ( ale mogę zrozumieć czemu takie zaurocznie jest
  • Odpowiedz