Aktywne Wpisy

lubiejescfrytki +36
Mija mi kolejny miesiąc na bezrobociu. Wstyd mi, że mam ponad 30 lat i nie pracuję, tylko pobieram zasiłek. Boję się iść do pracy. W żadnej nie miałam łatwo na początku i obawiam się powtórki z przeszłości. Mam w sobie coś, co zniechęca do mnie ludzi, dopiero gdy dłużej pracowałam, zaczynali mnie lubić. Wciąż mam w głowie takie sytuacje z przeszłości, że nikt nie chciał mnie szkolić, albo denerwował się, bo czegoś

wfyokyga +11
Hehe bo wiecie
źródło: temp_file5714159965364176131
Pobierz

Nie wiem, czy jest bardziej żałosny piłkarz.
https://www.juvefc.com/rabiot-in-protest-against-juventus/
According to a report in La Stampa newspaper, Rabiot opted to remain in France as a gorm of ‘personal strike’ against the club, due to his disagreement with taking a wage-cut.
The club had previously announced that the players had come together to agree a cut/deferral of wages to help the economic burden while Serie A was postponed.
The report suggests Rabiot was against lowering his annual salary of €8m a year, and ignored the call from the club to return to Turin, thus irritating club management for his lack of professionalism.
#pilkanozna
#juventus
Nie łykajcie pierwszego lepszego newsa.
Rabiot sam to dziś wyśmiał w mediach społecznościowych. Te treningi w których w tym tygodniu uczestniczyli piłkarze nie były obowiązkowe, a oficjalne dopiero się rozpoczną.