Wpis z mikrobloga

@epi: nie widzę sensu dla tego gadżetu, po to konsola jest przenośna żeby nie targać ze sobą osprzętu przez cały świat w ten sposób niszczy się idee Switcha. Skoro mamy grać stacjonarnie po hotelach to nie lepiej już zabrać normalnej konsoli? :v
  • Odpowiedz
@PanZiomal: ps4 jest większe i cięższe niż switch + ten gadżet ;)

Do tego ten mini doczek jest wielkości oryginalnego zasilacza. Wiec jedyna dodatkowa rzecz, której potrzebujesz, to kabel hdmi.
  • Odpowiedz
@PanZiomal Weź do ręki Switcha z zasilaczem w postaci tej kostki, a potem weź dowolną inną konsole tej generacji. To jest dokładnie coś czego potrzebowałem i lecę toto zamówić :)
  • Odpowiedz
@Iucek: wiem, że istnieją takie przelotki, niczym nie błysnąłeś tutaj ;)
tylko większość strach kupić bo nie wiadomo, co to za marka i czy będzie działać ;)

no i zauważ różnicę w kształcie i rozmiarze

Wystarczy save? ( ͡
  • Odpowiedz
a tu jest z błogosławieństwem big N?

@Iucek: nie, ale nie jest to też jakiś totalnie nikomu nie znany noname ;)

nie wszedzie wsadzisz taka cegłę do
  • Odpowiedz
@PanZiomal:

przez cały świat w ten sposób niszczy się idee Switcha.

Masz na myśli, że poprzez granie na tv, a potem wzięcie sobie konsoli do samolotu niszczy się ideę switcha, która polega na tym, że możesz pograć sobie na tv i potem wziac sobie te konsole do samolotu?
Zdradzę Ci ściśle tajny sekret Nintendo. Nazwa switch nie
  • Odpowiedz
@PanZiomal: chyba nigdy nie jeździłeś częściej w delegacje xd
@Iucek: mam tego typu dongla tylko nie ładuje switcha przy bardziej wymagających gra nawet jak używam Ori zasilacza
  • Odpowiedz
Skoro mamy grać stacjonarnie po hotelach to nie lepiej już zabrać normalnej konsoli?

@PanZiomal: Trochę jakbyś pisał.

"skoro ktoś zamierza i tak pracować na laptopie stacjonarnie w hotelach to nie lepiej, żeby zabrał sobie pc'ta w jakiejś mniejszej obudowie?"

Nie tędy droga ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Nic nowego, sam mam od 2 lat coś jak na obrazku i śmiga jak ta lala.

no i zauważ różnicę w kształcie i rozmiarze

@epi: @Iucek: Jest też różnica w cenie. Jakieś 25zł vs 250zł (σ ͜ʖσ)
No ale nie ma co porównywać, bo tu jest sama przelotka, a tu cały zasilacz.
Jak ktoś ma podłączonego docka na stałe z
  • Odpowiedz