@fluchtlinge_willkommen: znam jeszcze inny sposób. Zepsuly mi sie akurat tak, ze jedna strona gra mocniej od drugiej więc w opcjach windows zmienilem balans 70/30 i pyk naprawione xD
@fluchtlinge_willkommen: swoją drogą, czy widział ktoś w sprzedaży takie złącza USB/Jack które z drugiej strony miały by coś w stylu kostki elektrycznej? To by było spoko rozwiązanie na prowizorki. Jak zaczyna padać kabel to ucinasz, tylko wysyłasz przewody w prowizorkę i gitara ( ͡°͜ʖ͡°)
@Mes_Que: normalnie ¯\_(ツ)_/¯ nie no, tak serio to przydatny jest topnik, śmierdzi jak skurczybyk, ale cyna chwyta kable jak chytra baba z Radomia oranżadę
@Mes_Que: potem się zacząłem bawić w takie zbrojenia (oploty), ale przyznam że jeszcze nie przetestowałem skuteczności; nie chodzi się tyle co kiedyś, tylko siedzi na dupie ( ͡°ʖ̯͡°) trza to zmienić.
@Mes_Que: bywa ( ͡°͜ʖ͡°) jest to też dość czasochłonne, jeśli się tak cyzeluje jak ja, a tym bardziej jeśli się nie ma materiałów pod ręką i trzeba je nabyć (choć jak się raz kupuje, to po kilka sztuk / kilkadziesiąt cm wszystkiego, bo to groszowe rzeczy są)
znam jeszcze inny sposób. Zepsuly mi sie akurat tak, ze jedna strona gra mocniej od drugiej więc w opcjach windows zmienilem balans 70/30 i pyk naprawione xD
@LordYasha: Można powiedzieć, że zostałeś ekologiem. Właśnie zmniejszyłeś ilość wyprodukowanych przez siebie elektrośmieci( ͡°͜ʖ͡°)
@fluchtlinge_willkommen: swoją drogą, czy widział ktoś w sprzedaży takie złącza USB/Jack które z drugiej strony miały by coś w stylu kostki elektrycznej?
źródło: comment_15891869832VLTDUijapHz46zkNUZgC4.jpg
Pobierzźródło: comment_15891871241hYDZrtilKWdnv2VaaRdW3.jpg
PobierzNajlepiej kupić od razu takie z wymiennym kablem
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1589210176WmNd4nNnXqVttquEnqMTwH.jpg
Pobierzźródło: comment_1589210360c7foBRuPOn0FnAg3swiReE.jpg
PobierzMożna było próbować wymienić.
@LordYasha: Można powiedzieć, że zostałeś ekologiem. Właśnie zmniejszyłeś ilość wyprodukowanych przez siebie elektrośmieci( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TenTypZez:
https://actii.pl/pl/wszystkie-wtyki-gniazda-zlacza/384-wtyk-maly-jack-stereo-35mm-na-kabel-zlacze-kablowe-szybki-montaz-ac1784-6931240017845.html