Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +635
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
YamatosDeath +270
Za duża ilość kobiet na medycynie to realny problem służby zdrowia nad którym trzeba się pochylić. Kobiety nie chcą iść na wymagające fizycznie specjalizacje, ani nie chcą brać na siebie odpowiedzialności. Przeciętna studentka medycyny chce być albo dermatologiem albo pediatrą albo lekarką medycyny estetycznej. W obliczu zapaści kadrowej służby zdrowia powinniśmy wprowadzić parytet na studiach 50% miejsc dla kobiet i 50% dla meżczyzn, a być może uruchomić również jakieś programy wsparcia dla
Ostatnio miałam okazję na drobny eksperyment. Jeden z chadów z mojego otoczenia zgodził się posłuchać o problemach ludzi z tagu przegryw. Chad jak to chad. Wysoki,kwadratowa szczęka . 6x w tyg zawodowo trenuje. Zarost jak u tych arabskich szejków. Z kobietami nigdy problemów nie miał. Tak więc myśle że dosyć wiarygodny.
W każdym razie przechodząc do sedna uprosiłam go czy przez 2 tygodnie mógłby posłuchać o postach z blackpill trochę poczytać itp. Po tygodniu miał dosyć czytania,bo jak stwierdził "nie da się tego czytać" oraz "nie miałem pojęcia jak można być tak z------m" w kazdym razie podesłałam mu czasem jakiś mój post jakiś post randomowego wykopka oraz poprosiłam o podsumowanie.
Jego wnioski
"Po co ty (ja) do nich piszesz? Przecież tym ludziom nie można pomóc. Oni są już tak głęboko s---------i że powinni w tym s----------u żyć sami. Ty się z nimi kłócisz,podsyłasz rady,próbujesz pomóc. I po co to? Przecież ewidentnie widać że im to pasuje i oni lubią siedzieć w tym s----------u bo łatwiej zwalić winę na wygląd miejse zamieszkania lub nawet złe ułożenie planet niż własne lenistwo. "Chad też stwierdził "Oni nie chcą żadnych związków czy kobiet tylko poruchać ale są na to pewnie zbyt s---------i i odrażający." Lub "Ty ich próbujesz zbawić a oni na to nie zasługują."
Teraz puenta
Jeśli nawet inny facet który z kobietami problemu nie ma (więc dając rady powinien mieć większy autorytet niż intelectualysuperioranon2275elite) uważa że coś z waszym ZACHOWANIEM I PODEJŚCIEM JEST NIE TAK a nawet was nie widział więc bazuje opinie na zachowaniu które tu pokazujecie to może warto coś zmienić i zastanowić się nad sobą. A nie zwalać na wszystko dookoła?
#logikaniebieskichpaskow
#logikarozowychpaskow
#tinder
#zwiazki
#przegryw
No i gdzie ja napisałem, że należę do #przegryw ?
@okrim tak samo mozna okreslic kobiete lubiaca ONS-y oraz sama relacje typu ONS a jakos uzyszkodnicy tego portalu tak nie robia bo z Chadem poznanym 20 minut temu na tinderze to taaakaaaa gleboka relacja musi byc ( ͡° ͜ʖ ͡°) To po pierwsze a po drugie nie kazdemu zalezy na zwiazku, mi wystarczy sam s--s.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Snap-Dragon: ( ͡º ͜ʖ͡º)
a ONSy to inny temat i to dla chada jest. No spoko, że Ci nie zależy na związku, nie zależy Ci też pewnie na nowym lamborghini, tak jakbyś miał wybór XD
@okrim: Widziales kiedys bym pytal na wykopie jak wejsc w zwiazek lub uzalal sie ze nie jestem w zwiazku? ( ͡º ͜ʖ͡º) Nie? To skoncz ze swoimi urojeniami i nie imputuj mi tego czego nie robię.
W jaki sposób może Ci zależeć na czymś, czego nie doświadczyłeś i nie doświadczysz ze swoim podejściem życiowym?
@KrzyzowiecAlfred: Podejscie zyciowe nie ma nic do tego. Wygladu sobie nie wybierałem a gdy czytam o statystykach rozwodow i jak koncza faceci po rozwodach https://adwokatrodacki.pl/blog/statystki-spraw-o-rozwod-w-polsce/ oraz to jak kobiety beda w majestacie prawa wyrzucac mezczyzn z domow na podstawie swiezo uchwalonej tzw. ustawy antyprzemocowej + fakt, ze kobieta moze sobie na pstrykniecie
@okrim: Ok zle zrozumialem Twoj wpis. Z zacytowanym fragmentem masz 100000000000% racji
@Snap-Dragon: Zapytaj o tipy na zwiększenie wzrostu. Wiele osób by skorzystało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hell_awaits: Taka różowa z kasy z Żabki to może liczyć raczej na jakiegoś sebika niż na programistę.
Z resztą zabawne: obsługa Żabki w 98% jest "specyficzna". To raczej nie są wyżyny wykształcenia i intelektu.
Tymczasem większość niebieskich na P pisze właśnie o takich różowych. Czyżby to był target większości przegrywów?
@TestoDepot: tzn. co masz na myśli?
@Snap-Dragon: ja jestem zainteresowany, napisz coś więcej jak nie tu to priv, wszystko co powie że może pomóc to ja chętnie wezmę i podziękuję, jak to na serio nie bait