Aktywne Wpisy

lubie-sernik +1
Czy ukradłeś coś kiedyś? Jak tak to co i skąd?
ukradłeś?
- tak 62.1% (59)
- nie 37.9% (36)

LeoXIV +45
Czaicie, że 2015 prezydentem Polski został trzecioligowy przedstawiciel partii, który był w kancelarii poprzedniego prezydenta, a oprócz tego był euoposłem xD
Masakra, mam nadzieję, że to sie już nie powtórzy, że jakiś sterowalny no-name zostaje prezydentem, nie może być tak, że teoretycznie najbardziej prestiżowe stanowisko zajmuje osoba rozumiejąca, że etykieta to napis na butelce coca-coli xD
Masakra, mam nadzieję, że to sie już nie powtórzy, że jakiś sterowalny no-name zostaje prezydentem, nie może być tak, że teoretycznie najbardziej prestiżowe stanowisko zajmuje osoba rozumiejąca, że etykieta to napis na butelce coca-coli xD

źródło: comment_1588848788398wjN6FVN6n67McOQHEEV.jpg
Pobierz@rayghod: Co ty p--------z? Spójrz na jego zdjęcie, na jego postawę, która mówi więcej niż tysiąc słów.
To jest ten biedny
Komentarz usunięty przez moderatora
Obiektywnie rzecz biorąc ten koleś ma gorzej od kogokolwiek kto w poprawczaku nie siedzi. Siedzi tam najpewniej z własnej winy. Wiesz dokładnie za co, że spisujesz go od razu na straty?
Z punktu widzenia państwa i społeczeństwa, które zainwestowały x pieniędzy w jego edukacje, być może pomoc socjalną głównym celem jest wyprowadzenie
@lewoprawo: Dla takich osobników nie ma czegoś takiego jak resocjalizacja. Oni nigdy się nie zmienią i do końca życia będą patologią i prawdopodobnie ich dzieci tak samo.