Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 19
@HitmaNeK_ to są normalnie pokrojone ziemniaki, na wielu takich frytkach można zauważyć skazy takie jak na ziemniakach, do tego gdyby były produkowane z masy miałyby identyczne kształty. Jest to po prostu nieopłacalne, żeby bawić się w przeróżne formowanie frytek... Są robione z ziemniaków przeznaczonych tylko do tego celu i tak, są specyficzne i wielkie.
  • Odpowiedz
@KAFF: frytki aviko to ostatnio syf, może jakaś zła odmiana ziemniaka. Ale to nie co to kiedyś

Dobre frytki to proste historie , 123 mccain, lewiatanowe frytki też bardzo dobre.
  • Odpowiedz
frytki są z masy ziemniaczanej chyba.

@HitmaNeK_:
Ja mówię, że to są zwykłe pokrojone ziemniaki i co prawda załączony film jest bardziej reklamą, ale czy uważasz, że proces produkcyjny na nim przedstawiony jest kłamstwem i możesz to jakoś potwierdzić? Skąd wziąłeś tę informację? sam ją sobie zmyśliłeś?
Nie lubię wymyślania i powielania takich idiotyzmów, bo potem słuchasz tego od innych idiotów.
DrKittens - > frytki są z masy ziemniaczanej chyba.

@HitmaNeK_:
Ja mówię, że to s...
  • Odpowiedz
Nie lubię wymyślania i powielania takich idiotyzmów, bo potem słuchasz tego od innych idiotów.

@DrKittens: > ehe, i dlatego te fryty maja czasami skazy jak ziemniaki (czarne punkty etc) xD

@Sondokan: Kurła do końca dnia będę dostawać teraz powiadomienia xD.

Napisałem o tej masie bo ogladałem na discovery albo innym galileo program o takich ziemniakach to teraz potwarzam jak typowy wykopek. Macie racje, te aviko to piekielnie zwyczajne
  • Odpowiedz