Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 17
Halo Mirko.

Różowemu zmarł telefon. Potrzebujemy na g---t telefonu do 1200zl, nowego.

Najważniejsza wydajność, przyzwoity aparat i nie 7 cali.

Jakieś #xiaomi?

Wołam @MajsterPirzu, pomusz majstsze!!! :C

#telefony
  • 117
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@crazykokos: Akurat na kolana to Wy padacie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podział ról/kosztów itp jest w każdej indywidualny i zadna ksiazka ani tym bardziej portal ze smiesznymi obrazkami nie jest w stanie tego usankcjonować.
  • Odpowiedz
@Maly_Jasio: mialam 6 facetow i teraz sie stara kilku kolejnych, ale zrobie sobie przerwe tak na 2 miesiace:)
wiesz, moze dla szarej myszki nie starasz sie, ale jakbys mial byc z angelina jolie to bys sie staral.
to czy facet sie stara zalezy od kobiety, od tego jak wyglada, jaka jest.
@Megidox: a wy krzyzem przed nami;)
no wiadomo, ze we wlasnym gronie mozna ustalac zasady jakie sie
  • Odpowiedz
@crazykokos: Zawsze powtarzam ze te krzyże w kazdym miejscu publicznym to niekoniecnzie zwiazane z religia katolicka ;p
Jestes swiadoma ze idac tym tokiem "staroszklnego" podzialu automatycznie akceptuje sie przedmiotowe traktowanie partnerki jako maskotki co poza etycznymi aspektami za i przeciw laczy sie tez z zmniejszeniem "partnerstwa" a chyba o to wlasnie plec piekna walczy od wielu lat - z brakiej uprzedmiotowiania i rownegotraktowania.
  • Odpowiedz
@crazykokos: Nie chciałbym być z żadną Angelina Jolie ani z żadną inna pindą, która uważa się za nie wiadomo jakie bóstwo. A że kolejni frajerzy dają się nabrać i chcą być Twoimi beciakami? Trudno. Mi ich nie szkoda. Ale zmądrzeją. Kolejna Izabela Łęcka się znalazła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@crazykokos: Normalnie złapał bym za słówko i poleciał w kierunku tego ze obydwoje wiemy ze moglby i nawet by Ci to nie przeszkadzalo....w odpowiednich okolicznosciach, ale jeszcze kawy nie wypilem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mechaos: jak dla kobiety to bym jej iphona kupil. iOS ten sam od 15 lat, wsparcie przezyje 2 nastepnych prezydentow, aparat spoko, nic nie zepsuje, nic sie nie zapcha, +0.5 do flexu przed kolezankami. Nudny telefon jak flaki z olejem, ale chociaz stabilny
  • Odpowiedz
@mechaos: no nie dziwie sie. Ja mam sluzbowego, ale jak za wlasne pieniadze bym kupowal to na pewno androida xd.
Wszystko to ten sam chinczyk sklejal, wiec powiedzialbym YOLO i kupil cos takiego (tylko ofc w normalnym sklepie nie u tych januszy)
https://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/-smartfon-6-comet-white-8gb-128gb-realme.bhtml?gclid=Cj0KCQjwncT1BRDhARIsAOQF9Lmm1a9pABFVLTYNGhXHqXdvmsuOk1j52Cse47cWsplBr_6PiSSlA9QaAnW7EALw_wcB&gclsrc=aw.ds
znajomy ma i mowi ze super
  • Odpowiedz
  • 0
@mechaos: Aparat jest spoko po prostu. Nie mam raczej do niego zastrzeżeń.

Jezeli chodzi o trwałość, to tel jest szklany z obu stron, ale póki co daje rade. Pracuję na budowie, więc warunki trudne, a już kilka miechów bez szwanku. Z tyłu mam silikonowe etui, a z przodu szkło hartowane.
  • Odpowiedz
  • 0
@mechaos: Bateria trzyma dość krótko, ale szybkie ładowanie to rekompensuje w zupełności. W takich rozmiarach ciezko o lepszy telefon w tej cenie. Większość to dużo większe klocki.
  • Odpowiedz