Aktywne Wpisy
tiofen +296
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
Różowemu zmarł telefon. Potrzebujemy na g---t telefonu do 1200zl, nowego.
Najważniejsza wydajność, przyzwoity aparat i nie 7 cali.
Jakieś #xiaomi?
Wołam @MajsterPirzu, pomusz majstsze!!! :C
#telefony
Podział ról/kosztów itp jest w każdej indywidualny i zadna ksiazka ani tym bardziej portal ze smiesznymi obrazkami nie jest w stanie tego usankcjonować.
wiesz, moze dla szarej myszki nie starasz sie, ale jakbys mial byc z angelina jolie to bys sie staral.
to czy facet sie stara zalezy od kobiety, od tego jak wyglada, jaka jest.
@Megidox: a wy krzyzem przed nami;)
no wiadomo, ze we wlasnym gronie mozna ustalac zasady jakie sie
Jestes swiadoma ze idac tym tokiem "staroszklnego" podzialu automatycznie akceptuje sie przedmiotowe traktowanie partnerki jako maskotki co poza etycznymi aspektami za i przeciw laczy sie tez z zmniejszeniem "partnerstwa" a chyba o to wlasnie plec piekna walczy od wielu lat - z brakiej uprzedmiotowiania i rownegotraktowania.
Komentarz usunięty przez autora
Wszystko to ten sam chinczyk sklejal, wiec powiedzialbym YOLO i kupil cos takiego (tylko ofc w normalnym sklepie nie u tych januszy)
https://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/-smartfon-6-comet-white-8gb-128gb-realme.bhtml?gclid=Cj0KCQjwncT1BRDhARIsAOQF9Lmm1a9pABFVLTYNGhXHqXdvmsuOk1j52Cse47cWsplBr_6PiSSlA9QaAnW7EALw_wcB&gclsrc=aw.ds
znajomy ma i mowi ze super
Jezeli chodzi o trwałość, to tel jest szklany z obu stron, ale póki co daje rade. Pracuję na budowie, więc warunki trudne, a już kilka miechów bez szwanku. Z tyłu mam silikonowe etui, a z przodu szkło hartowane.