Aktywne Wpisy

OBAFGKM +245
źródło: temp_file3849551838728833298
Pobierz
DonGrubas +141
Wasi rodzice też wyparli całkowicie swoje błędy z waszego dzieciństwa?
Miałem ostatnio z nimi bardziej szczerą rozmowę i pojawiły się pewne kwestie jak np nasze traumy i wspomniałem o tym jak do dziś pamiętam że ojciec mi wpuścił potężny w------l na zlecenie matki bo nie chciałem jechać do babci - a oni totalnie tego nie pamiętali i jestem na 99% pewien że nie kłamali - tak samo było z większością przypadków gdzie
Miałem ostatnio z nimi bardziej szczerą rozmowę i pojawiły się pewne kwestie jak np nasze traumy i wspomniałem o tym jak do dziś pamiętam że ojciec mi wpuścił potężny w------l na zlecenie matki bo nie chciałem jechać do babci - a oni totalnie tego nie pamiętali i jestem na 99% pewien że nie kłamali - tak samo było z większością przypadków gdzie

Sam nie mam kompletnie pomysłu. Z upodobań/ tego co lubi to kierowac się nad ladne jeziorko do jadlodalni z widokiem na wode i pierscionek w szame.
Tyle, ze to zadne wow, cos bardziej pamiętnego bym chetnie o-----ł,
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
źródło: comment_1588660665U6PfQC1vPoaOJLJALOe8XK.jpg
Pobierz@stassma:
źródło: comment_1588663241VsMfsyNB3fNELJOQMHz4Y4.jpg
PobierzPomysł jest dobry ale z małą poprawką. W słowie "szame" pomiędzy litery "m" oraz "e" dodaj "bi". Wtedy będzie git.
@girlsjustwannahavefun takie baby szanuje, jak na taka trafię to oświadcze się podczas jej kąpieli XD
@czeczen123: Masz małego siura, czy różowa grube paluchy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Shishu: ( ͡° ͜ʖ ͡°) a ja czekam na mężą haha, dzieki !