Aktywne Wpisy
lubie-sernik +1006
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc
Lewusx +9
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Sam nie mam kompletnie pomysłu. Z upodobań/ tego co lubi to kierowac się nad ladne jeziorko do jadlodalni z widokiem na wode i pierscionek w szame.
Tyle, ze to zadne wow, cos bardziej pamiętnego bym chetnie o-----ł,
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Strach, ze polknie ?:D
Możesz wynająć jakiś domek/pokój z widokiem na jezioro, zrobić romantyczny klimacik, albo po prostu podczas spaceru po plaży :)
Komentarz usunięty przez moderatora
Ludzie za duzo filnow sie naogladali a potem cringe z lodka, wpadaniem, czy inne wynalazki. Romantycznosc do potęgi
@100-TVarzyGrzybiarzy: dokladnie. chodzi mi o to, ze dla mnie nie wazne gdzie- wazne, ze ktos chce i czuje potrzebe spedzic ze mna zycie :)