Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +653
Ależ oni komicznie wyglądają w tych kominiarkach i mundurach niczym Delta Force czy inne Navy Seals xD
Strój w sam raz do łapania niedorozwiniętych chłopów ze wsi, którzy dali się nabrać na oczywistą zarzutkę w internecie, podczas gdy prawdziwi pedofile dalej są bezkarni
#ecpu #lowcypedofili #heheszki #patologiazewsi
Strój w sam raz do łapania niedorozwiniętych chłopów ze wsi, którzy dali się nabrać na oczywistą zarzutkę w internecie, podczas gdy prawdziwi pedofile dalej są bezkarni
#ecpu #lowcypedofili #heheszki #patologiazewsi
rolnik_wykopowy +396
Jak jakiś śmieć nie #!$%@? Ci śmieci w pole, to przyjdzie inny pieprzony nierób i sobie narwie kopru. Jak ja #!$%@? nienawidzę ludzi.
#rolnictwo #podludzie #zlodzieje #patologiazewsi #patologiazmiasta
#rolnictwo #podludzie #zlodzieje #patologiazewsi #patologiazmiasta
Mam chyba jakiegoś pecha. Umówiłam się kilka razy przez tindera, goście w większości okazywali się programistami, ale niestety łaczyło ich też to, że z racji wykonywanego zawodu czuli się lepsi od innych. Strasznie mnie to raziło, bagatelizowali to, czym ja się zajmuję i ogólnie wypowiadali się z pogardą o innych pracach.
#zalesie #tinder #randki #programista15k
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Lista osób, z którymi się nie umawiamy:
- wykopki
- informatycy/programiści
Proszę się tego trzymać, by uniknąć przykrych sytuacji w przyszłości.
Zaakceptował: LeVentLeCri
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nowobogackie wieśniaki, od razu takich gości wyczuwam i wrzucam na najniższą półkę.
Komentarz usunięty przez moderatora
@AnonimoweMirkoWyznania: A może to ty czujesz się od innych gorsza?
@AnonimoweMirkoWyznania: bo prawdziwa kobieta potrafilaby takiemu zrobic format C: i po sprawie.