Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zeMadafaka: nie jestem dzieckiem ani kodziarzem, ja nawet nie znoszę platformy i to tylko trochę mniej od pisu. Jestem byłym wyborcą Polski Fair Play i wielkim fanem Profesora Gwiazdowskiego. Po prostu widzę w Radku cechy, dzięki którym według mnie sprawdziłby się jako prezydent. Nie widziałbym go jako premiera, ale myślę, że prezydentem byłby naprawdę dobrym .
  • Odpowiedz
@goldboy: Przecież samo PO go nie chciało. Mógł stać się zbyt potężny i zagrozić samemu Donaldowi. Gdyby PO i Donald Tusk mieli RiGCz to by go wystawili. Choć sam Radek cierpi na kompleksy i po tej degradacji statusu w partii widać że nieco się stoczył.
  • Odpowiedz
@goldboy: E, pisiorki, przypominam, że to był minister obrony narodowej w pisowskich rządach, ale był za mądry na takie towarzystwo jak Kaczyński i Lepper, więc stamtąd wyleciał ( ͡° ͜ʖ ͡°) A Radkowi Sikorskiemu zawsze szacunek i uznanie, za mądry jest na ten kierujący się stereotypami i emocjami naród. Jadł ośmiorniczki więc zły, za to Morawiecki, który kazał z---------ć za miskę ryżu, dobry.
  • Odpowiedz