Wpis z mikrobloga

dorwałem "gamingowego lapka" z końca lat 90 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pentium 3 -500mhz, 64mb ramu i grafika savage 8mb.
Chciałbym nadrobić zaległości z tamtych lat, wiem wolfenstein 3d, doomy, unreal, nfs hp 1/2, co jeszcze?
przypomnijcie sobie jak wracaliście do domu i co odpalaliście?
#pcmasterrace #retrogaming
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mati1990: U mnie gry które najbardziej pamiętam to Half-life, Lego Racers, Hokus Pokus Różowa Pantera, Spiderman, Gorky 17, Escape from Monkey Island, Star Wars Racer
  • Odpowiedz
@mati1990: no, ale to raczej poczatek lat 90 niz koniec. koniec to juz bardziej doom2/unreal (nie pamietam). z 90' to mortal kombat 2/3, warcraft 1/2, chyba pierwsze command & conquer, starcraft, diablo 1, baldurs gate, fallout, arcanum, generalnie od piczki fajnych gier, zalezy co cie interesuje
  • Odpowiedz
@mati1990: przygodowki ? secret of moneky island 1/2 , indiana jones (last crusade/fate of atlantis), cala seria leisure suit larry, space questy, police quest (w sumie to 1 vga), kings questy (sierra kiedys rzadzila), day of the tentacle, full throttle. Tyle mi sie kojarzy
  • Odpowiedz
@mati1990: Chcesz mieć fabułę wgniatająca w fotel i "gamingowego lapka" który ogrzeje Cię w chłodne wieczory, pocąc się przy ogarnianiu high-endowej 3d grafiki? Zainstaluj oryginalnego Deus Exa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz