Aktywne Wpisy

Nordri +173
Mirki, 3majcie kciuki, żeby jakoś przeżyć!
Dziś zaczynamy, może do końca nie osiwieję xD
#budowadomu #bojesie #stres #bedziedobrze ?
Dziś zaczynamy, może do końca nie osiwieję xD
#budowadomu #bojesie #stres #bedziedobrze ?
źródło: temp_file1333998152860654698
Pobierz
mat-kelo +38

może mi ktoś wreszcie opisać zrozumiale jak to smakuje i co daje w skrócie jeśli jak niesłodzona herbata i daje to lipa
@DzieckoDzikiegoLasu: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
MOim zdaniem to raczej kwesta mody picie JM ale spoko nic do tego nie mam ale wolę chyba nawet nie eksperymentować tylko kupić dobra herbatę czy kawę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@death070: Są ludzie którzy nie lubią smaków typu słodzona herbata. Ja nie używam praktycznie w ogóle cukru. Od wielkiego dzwonu wypiję coś w stylu coli zero a tak poza tym to jedyny cukier to czasem jak zjem ciasto czy w owocach. Po herbacie z łyżeczką cukru mam odruch wymiotny.
Za to własnie uwielbiam gorzkie smaki. Od yerby, po wody chmielowe czy p--o z
Na początku każdą smakuje gorzko lub gorzko i dymnie. Ale po jakims czasie czujesz wyraźnie różnice. Są mniej i bardziej słodkie, gorzkie, trawiaste, miętowe, ziołowe, owocowe... I czego tam jeszcze chcesz :P po paru miesiącach picia herby, czarna, mocna i niesłodzona herbata jest w smaku delikatna, słodkawa ;)
Co daje?
Mocne pobudzenie (łatwiejsza koncentracja, nie chce się spać), podobno też reguluje trawienie itd).
Tak, ale uwalnianą spokojniej niż np. energol.
Ja zmieniłem 0.5-1l energetyka dziennie, na yerbe i działa znacznie lepiej na mnie (nie mam zjazdów, a nie takich rushy, że wydupca z krzesła i nie wiem co się dzieje)
@death070: Tak samo jak to, że nikt nie lubi XXX
Masz, zrozumiałe, pomiń na początku filmiku historie, jak Cie nie obchodzi