Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
mybeer +115
Ile netto zarabiają Polacy pod koniec 2024 roku? Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie.
Odpowiadamy kwotą zarobków na rękę, dzieląc dochód roczny przez 12.
Sprzedałeś Opla - nie znaczy, że zarabiasz 30k miesięcznie. Masz kawalerkę inwestycyjna 3k dochodu a 2,8k raty - nie zarabiasz 3k. Itd.
Bezrobotni
Odpowiadamy kwotą zarobków na rękę, dzieląc dochód roczny przez 12.
Sprzedałeś Opla - nie znaczy, że zarabiasz 30k miesięcznie. Masz kawalerkę inwestycyjna 3k dochodu a 2,8k raty - nie zarabiasz 3k. Itd.
Bezrobotni
Ile zarabiasz miesięcznie na rękę?
- Poniżej 4.000 7.7% (287)
- 4.001-5.500 15.1% (562)
- 5.501-7.000 17.0% (636)
- 7.001-9.000 14.1% (526)
- 9.001-12.000 14.8% (554)
- 12.001-15.000 8.1% (303)
- 15.001-18.000 4.7% (174)
- 18.001-22.000 4.0% (148)
- Powyżej 22.000 10.3% (383)
- Nie zarabiam w Polsce 4.2% (158)
„Dopóki jesteś szczęśliwa to wszystko jest dobrze”
„Mój ojciec mnie wspiera”
To co netflix o--------a w KAŻDEJ produkcji WSZĘDZIE wciskając NA SILE te tęczowe wątki to się w głowie nie mieści.
#netflix #lacasadepapel #domzpapieru #seriale #urojeniaprawakoidalne #urojenialewakoidalne #j--------e
Szkoda strzępić ryja.
@joyko: Transseksualizm zalicza się do zaburzeń tożsamości płciowej. Międzynarodowa Statystyczna Klasyfikacja Chorób i Problemów Zdrowotnych umieszcza transseksualizm w rozdziale V, wśród zaburzeń psychicznych i zaburzeń zachowania (F), w obrębie zaburzeń osobowości i zachowania dorosłych (F6X), a dokładniej wśród zaburzeń identyfikacji płciowej (F64), obok transwestytyzmu o typie podwójnej roli, zaburzeń identyfikacji płciowej w dzieciństwie, zaburzeń identyfikacji płciowej innych oraz nieokreślonych. Transseksualizm koduje się w niej jako F64.0.
Choroby psychiczne są
@MangoZjem: jeśli uważasz że idea pokazywania różnych inności jako coś ok jest zła to spróbuj ubrać się jak osoba innej płci i przejdź się po mieście.
@GrammarNazi: ja i tak jestem w szoku, jak ludzie w wieku 20-30 lat, wykształceni, funkcjonujący wokół różnych ludzi nadal mogą się oburzać na fakt, że kobieta może źle się czuć w swoim ciele albo mężczyzna woli towarzystwo innych mężczyzn. Przecież to jest
@MangoZjem: what? jeden główny bohater jest gejem, reszta to hetero. w drugim sezonie pojawia się wątek bi. główny temat kręci się w okół relacji Maeve i Otisa lol
@Karoleer: a no w c--j homoseksualny wątek XD akcja zresztą mocno potępiona przez wszystkich uczestników, narratora i moderatora
co do argumentum ad lesbijkum to troche tego nie czaje. jak lubisz czekolade i dostaniesz dwie tabliczki zamiast jednej to bedziesz bardziej zadowolony czy mniej?
ponownie - nie mam problemu z osobami homo, niezaleznie od plci. po
@GrubyGrubiutki: chcą zachować to dla siebie ale nie mogą. Wystarczy że wyjdą na ulice ubrani w swoim stylu i spotykają się z pogardą.
@MangoZjem: w dom z papieru większość postaci jest przedstawiona jako hetero wiec nie p-----l głupot.
@zarow: Ale to jest PRYWATNA firma i może sobie zatrudniać KOGO CHCE xD Nawet jakby chciała to mogłaby sobie TYLKO gejów zatrudniać.
Komuchy chcą odebrać firmom wolność zatrudniania
No gurwa, wszystkim się tak nie podoba wlepianie wątków LGBT w filmy i seriale a i tak oglądają xD No czyli chyba wam się to
Komentarz usunięty przez autora