Wpis z mikrobloga

Dawno nie czułem takiej żenady i sztucznej „tolerancji” jak oglądając ten moment kiedy ten kuzyn Denver okazał się transem xD
„Dopóki jesteś szczęśliwa to wszystko jest dobrze”
„Mój ojciec mnie wspiera”
To co netflix o--------a w KAŻDEJ produkcji WSZĘDZIE wciskając NA SILE te tęczowe wątki to się w głowie nie mieści.
#netflix #lacasadepapel #domzpapieru #seriale #urojeniaprawakoidalne #urojenialewakoidalne #j--------e
  • 242
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MangoZjem: ale skąd sobie ubzdurałaś, że to serial o edukacji seksualnej 50% lub w proporcjach, które tobie odpowiadają, to raz?
Odróżnij transsekusalizm od transwestyty. Transwestyta może być heteroseksualny, ale lubi się przebierać, kumasz różnice?

Jeden gościu chyba tylko był gejem i był po poradę.

Ten fragment manipulatorze specjalnie został ucięty nie?( ͡° ͜ʖ ͡°) Tym gejem był właśnie Anwar. Reszta porad, o ile pamiętam dotyczyła problemów
  • Odpowiedz
@pekak: zwiazek Aimee -Adam sie rozsypal bo mu nie patyczyl bo jak sie okazalo jednak jest gejem. jak Ty to ogladales?
czego uwzgledniasz matke Otisa z ojcem Oli ale matek Jacksona juz nie? Czemu mowisz o relacji hetero Aimee z jej nowym chlopakiem ale o gejach w wojsku z ktorego w------i Adama juz nie?

oczywiście że nie musi, ale bardzo dobrze że jest. Niestety niektórzy ludzie maja tak mało empatii
  • Odpowiedz
@MangoZjem: serial o seksualności, więc są wątki hetero, bi i typowe homo.
Nie wiem, dlaczego uparcie ograniczasz te wątki tylko do szkolnych, gdy matka Otisa ma non stop jakieś hetero przygody, to samo ojciec. Nauczyciel ma romansik z nauczycielką itd. Żona dyrektora ma problemy z nim. To są wszystko wątki hetero, które ty manipulatorze, kolejny raz omijasz.
  • Odpowiedz
ale skąd sobie ubzdurałaś, że to serial o edukacji seksualnej 50% lub w proporcjach, które tobie odpowiadają, to raz?

@boguchstein: a skad takie wnioski? ja hejtuje tylko zaklamywanie rzeczywistosci a pokazywanie szkoly w ktorej ponad 50% to osby nieheteroseksualne czyms takim jest.

Odróżnij transsekusalizm od transwestyty. Transwestyta może być heteroseksualny, ale lubi się przebierać, kumasz
  • Odpowiedz
@MangoZjem: bo mówię o głównych wątkach miłosnych, a nie wszystkich pobocznych. W takim wypadku musiałbym dodać jeszcze rodziców Adama (hetero), nauczycieli (Colin i ta laska, hetero), Ruby (hetero) i zdecydowaną większość klientów Otisa i Maeve. Nie wspominając już o właścicielach parku, w którym mieszka Maeve, jej matki i tak dalej
  • Odpowiedz
  • 0
@4kroki dociera do Ciebie coś takiego jak estetyka? Ludzi to może zwyczajnie brzydzić i jednocześnie mogą to tolerować (nie akceptować). Coś jak pająk.
  • Odpowiedz
W Sabrinie tez watek homoseksualny byl tylko po to, zeby byl nie wnoszac nic do fabuly jak w sumie w wiekszosci serialow netflixa

@MangoZjem: I jeszcze te wątki heteroseksualne :/ też nie wiem po co, zupełnie nic do fabuły nie wnoszą.
  • Odpowiedz
no tak, bo nie popieram wyolbrzymiania zjawiska to znaczy, ze jestem prawakiem i katolem xD niezla dedukcja.

@MangoZjem: no tak bo jesli wytlumaczylem ci o co chodzi w tych wątkach to znaczy od razu ze chodzilo mi o ciebie jako przykład szowinisty. Niezla deducja.
  • Odpowiedz
@pekak: mowisz to co Ci wygodnie. ja od poczatku mowilam tylko o uczniach, raz napomknelam ze rodzice Jacksona sa para homo.

I jeszcze te wątki heteroseksualne :/ też nie wiem po co, zupełnie nic do fabuły nie wnos

@mariano7: watki heteroseksualne w sabrinie pokazywaly relacje miedzy ludzmi. watek homoseksualny wygladal tak: gosc A spojrzal gosciowi B w oczy na jakims tam przyjeciu - nastepna scena JEBIA SIE. koniec
  • Odpowiedz
mowisz to co Ci wygodnie. ja od poczatku mowilam tylko o uczniach,

@MangoZjem: w takim razie mów o wszystkich uczniach i sprawdź jeszcze raz, kto przychodził do "kliniki" otisa. a o relacji rodziców Otisa i Oli wspominam, bo to są główne postaci i główny wątek kręci się w okół nich i tej relacji, a matki Jacksona to postaci drugo- jeśli nie trzecioplanowe.
  • Odpowiedz