Aktywne Wpisy
urwis69 +808
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Lujdziarski +157
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
„Dopóki jesteś szczęśliwa to wszystko jest dobrze”
„Mój ojciec mnie wspiera”
To co netflix o--------a w KAŻDEJ produkcji WSZĘDZIE wciskając NA SILE te tęczowe wątki to się w głowie nie mieści.
#netflix #lacasadepapel #domzpapieru #seriale #urojeniaprawakoidalne #urojenialewakoidalne #j--------e
Komentarz usunięty przez autora
Odróżnij transsekusalizm od transwestyty. Transwestyta może być heteroseksualny, ale lubi się przebierać, kumasz różnice?
Ten fragment manipulatorze specjalnie został ucięty nie?( ͡° ͜ʖ ͡°) Tym gejem był właśnie Anwar. Reszta porad, o ile pamiętam dotyczyła problemów
czego uwzgledniasz matke Otisa z ojcem Oli ale matek Jacksona juz nie? Czemu mowisz o relacji hetero Aimee z jej nowym chlopakiem ale o gejach w wojsku z ktorego w------i Adama juz nie?
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie wiem, dlaczego uparcie ograniczasz te wątki tylko do szkolnych, gdy matka Otisa ma non stop jakieś hetero przygody, to samo ojciec. Nauczyciel ma romansik z nauczycielką itd. Żona dyrektora ma problemy z nim. To są wszystko wątki hetero, które ty manipulatorze, kolejny raz omijasz.
@boguchstein: a skad takie wnioski? ja hejtuje tylko zaklamywanie rzeczywistosci a pokazywanie szkoly w ktorej ponad 50% to osby nieheteroseksualne czyms takim jest.
A no stąd:
@MangoZjem: I jeszcze te wątki heteroseksualne :/ też nie wiem po co, zupełnie nic do fabuły nie wnoszą.
@MangoZjem: no tak bo jesli wytlumaczylem ci o co chodzi w tych wątkach to znaczy od razu ze chodzilo mi o ciebie jako przykład szowinisty. Niezla deducja.
@mariano7: watki heteroseksualne w sabrinie pokazywaly relacje miedzy ludzmi. watek homoseksualny wygladal tak: gosc A spojrzal gosciowi B w oczy na jakims tam przyjeciu - nastepna scena JEBIA SIE. koniec
@MangoZjem: w takim razie mów o wszystkich uczniach i sprawdź jeszcze raz, kto przychodził do "kliniki" otisa. a o relacji rodziców Otisa i Oli wspominam, bo to są główne postaci i główny wątek kręci się w okół nich i tej relacji, a matki Jacksona to postaci drugo- jeśli nie trzecioplanowe.